Москва обяви рекорден брой починали от Covid-19 от началото на

...
Москва обяви рекорден брой починали от Covid-19 от началото на
Коментари Харесай

Москва с рекорден брой от 144 починали от Covid-19 за денонощие

Москва разгласи рекорден брой умряли от Covid-19 от началото на пандемията - 144 души за последните 24 часа, съобщи Агенция Франс Прес. Това става ден, откакто Санкт Петербург беше хазаин на среща от футболното състезание Евро 2020.

През последните седмици пораства броят на инфектираните с ковид в Русия поради мощно разновидността „ Делта “, който беше регистриран за първи път в Индия.

Десетки финландски ентусиасти се заразиха с Covid-19 в Санкт Петербург, откакто пътуваха до града предходната седмица, с цел да участват на мача на тима им против Белгия.

Междувременно Швеция прикани всички шведски ентусиасти, които са участвали на два мача на националния тим по футбол в града, да си създадат тест за ковид и да останат под изолираност в продължение на седмица. Напълно имунизираните лица са освободени от тази мярка.

В цяла Русия умрелите от Covid-19 през последното денонощие са 599 души, с което общо от началото на пандемията стават 133 282. Регистрираните случаи на коранавирус се усилиха с 20 538, достигайки 5,4 милиона.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР