Москва не очаква нищо добро от новоизбрания президент на САЩ

...
Москва не очаква нищо добро от новоизбрания президент на САЩ
Коментари Харесай

Русия: Не чакаме нищо добро от администрацията на Байдън

Москва не чака " нищо положително " от новоизбрания президент на Съединени американски щати, обвинявайки членовете на бъдещата му администрация в " ".
Това излиза наяве от изказване на съветския заместник-министър на външните работи, представено от Агенция Франс Прес.
" Определено не чакаме нищо положително. И би било необичайно да чакаме положителни неща от хора, доста от които направиха кариерата си върху русофобията и хвърляха тиня по моята страна ", сподели Рябков в изявление за организация Интерфакс. Интервюто беше оповестено дни откакто Съединени американски щати упрекнаха Русия в.
 Владимир Путин ще може да стане доживотен сенатор след президентския постл Владимир Путин ще може да стане доживотен сенатор след президентския постл
Руският президент Владимир Путин подписа през днешния ден закон, който дава право на някогашни президенти на страната да стават пожизнени сенатори (чле...
Във вторник Байдън съобщи, че офанзивата не може да остане " без отговор ", обещавайки да отмъсти, откакто встъпи в служба на 20 януари.
Рябков съобщи, че Москва би трябвало да премине към метод на " цялостно въздържане " в връзките със Съединени американски щати, като резервира " селективен разговор " по тематики, които са от интерес за Русия. Висшият посланик съобщи, че Русия няма да инициира контакти с преходния личен състав на Байдън и също по този начин няма да прави никакви " едностранни отстъпки ". Той добави, че в случай че Съединени американски щати продължат да подхождат към Русия като към " стратегически противник ", тогава Москва ще " се отнася към тях по сходен метод ".
Имайки поради новите американски наказания, наложени по-рано тази седмица против 45 съветски организации поради техните връзки с военните, Рябков съобщи, че администрацията на настоящия президент се пробва " мощно да затръшне вратата ".
" Преминаваме от неприятно към по-лошо. Това беше доста типично за последните четири години и до момента няма чувство, че тази наклонност е надживяна ", сподели Рябков.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР