Мощна буря, съпроводена от ледени дъждове, наближава Източното крайбрежие на

...
Мощна буря, съпроводена от ледени дъждове, наближава Източното крайбрежие на
Коментари Харесай

Буря и ледени дъждове застрашават над 40 милиона по Източното крайбрежие на САЩ


Мощна стихия, съпроводена от ледени дъждове, наближава Източното крайбрежие на Съединени американски щати, оповестиха метеоролозите на Си Ен Ен.

Бурята може да прекъсне електрозахранването и да попречи на напредванията на над 40 милиона души в щатите Ню Джърси, Ню Йорк, Кънектикът, Роуд Айлънд, Масачузетс, Върмонт, Ню Хемпшър и Мейн.

Националната метеорологична работа на Съединени американски щати популяризира предизвестие за стихия, която ще работи от 7 до 9 март в това число. Прогнозите са за снежна завивка над 30 см в североизточната част на страната. Снегът ще е подправен с дъжд и ще е съпроводен от пориви на вятър със скорост до 80 км/час.

Учебните занятия във Филаделфия, щата Пенсилвания, са анулирани за през днешния ден. В Ню Йорк е предложено на жителите да се въздържат от прилагане на колите си, да употребяват по опция публичния превоз и да плануват повече време за маршрута си.

След мощните стихии в края на предходната седмица над 110 000 консуматори в североизточната част на Съединени американски щати остават без електрозахранване.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР