Моретата по момичешки винаги са забавни, особено когато сред дамите

...
Моретата по момичешки винаги са забавни, особено когато сред дамите
Коментари Харесай

Ето какво ще стане, ако всички зодии отидат заедно на море

Моретата по момичешки постоянно са занимателни, изключително когато измежду дамите има богато многообразие от зодии. Нека забележим какво ще се случи, в случай че 12-те представителки на зодиака се възползват дружно от отпуската си.

Всички са пристигнали наред нощес след дълъг път и с неспокойствие посрещат сутринта. Първа се разсънва госпожа Овен, която е подготвила плажната си чанта още от предходната вечер.

Малко е нервна, тъй като е единствената будна в 7 ч. и по тази причина прави всичко допустимо да разсъни другите, движейки се шумно сред стаите. Първата й жертва е госпожа Рак, която отваря очи, обезпокоена от трясъците.

Мислейки, че евентуално е някой апаш, става внезапно. След като схваща, че всичко е наред, прави кафе и закуска за всички, а госпожа Овен продължава да нервничи. Малко откакто двете са подготвени за плаж, идва госпожа Козирог.

Тя също се е приготвила от предходната вечер и в случай че инцидентно някой си е не запомнил плажното масло, тя ще избави ситуацията, въпреки всичко носи 3. Проучила е кой е най-близкият плаж и какъв брой минути е пътят до него, тъй че е време за кафе и закуска. Минава известно време, ситуацията е леко нажежена…

Г-жа Телец се появява, одеве станала, малко рошава и несъмнено прегладняла. Все отново, за нея 8 часа неядене са равни на половин живот апетит, нищо че бяха прекарани в сън.

Хапва, влиза да се къпе… Ето я и госпожа Близнаци! Готова е за плаж и няма самообладание да го изкрещи на целия свят. С смут открива, че половината дами към момента спят и се заема съществено с въпроса.

Първият пострадал е госпожа Дева. Милата, тя даже не знае какъв брой е мръсна кухнята, тъй като госпожа Рак прозорливо направи кафе и закуска за всички, само че не помни да почисти. Става и стартира да шета, а през това време се разсънват следващите две хубавици – госпожа Стрелец и госпожа Скорпион.

Ранният час пречи на духовитостта им и те се подготвят за плаж без доста звук. Междувременно се разсънва и госпожа Везни, леко изненада от обстоятелството, че е пропуснала алармата, която настройки през вчерашния ден.

Взима бързо чантата, която апропо не е по никакъв начин лека. Все отново, не знае коя от трите книги, които чете сега, ще й бъде по-интересна на плажа, по тази причина не рискува, а ги взима всичките.

Вече по-голямата част от дамите са подготвени за потегляне и вземат решение, че в този момент е моментът да потеглят за плажа. Часът е 10 и няма смисъл да чакат госпожа Лъв и госпожа Риби да се появят скоро, а госпожа Водолей малко беше прекалила с чашките нощес.

9-те представителки на зодиака към този момент красят морските улици, въодушевени че най-сетне ще стигнат до бленувания плаж. Малко откакто са тръгнали чуват прочут глас да вика зад тях. Оказва се, че това е госпожа Водолей, която тича, с цел да не изпусне купона. Станала е тъкмо, откакто другите са затворили вратата.

Ето ги, дойдоха. Известно време спорят къде тъкмо да се нареждат, само че съумяват да намерят компромисно решение без жертви. Малко откакто са се настанили, госпожа Овен и госпожа Водолей влизат във водата.

Не след дълго са поканени да играят на фризби с няколко симпатяги. Когато госпожа Близнаци вижда това, се причислява мигновено. Даже към този момент си е набелязала кого да заприказва. Г-жа Телец се разполага комфортно на шезлонг и бърза да разучи какво може да се похапне в близост. Забелязала е, че по пътя за плажа има и фитнес, тъй че би могла да си разреши да се поглези с храната.

Г-жа Стрелец, госпожа Рак и госпожа Козирог се запътват към бара за коктейли, а госпожа Везни към този момент се е зачела в една от книгите, които е понесла.

Г-жа Скорпион се излежава блажено под слънцето, само че когато чува, че госпожа Телец ще похапва, взема решение да се причисли към нея.

Минали са съвсем 15 минути, откогато са пристигнали на плажа, а госпожа Дева към момента почиства фасовете от пясъка, с цел да има къде да си постави кърпата. Все отново, съумява и идва и нейният ред да се разположи комфортно.

Ето я! Самата тя! Лъвицата! Няма по какъв начин да я сбъркаш, върви постепенно и някак величествено, а очилата и бижутата й като че ли блестят. Известно време търси най-централното място, от което ще може да следи всички и още по-важното – на което всички ще могат да я следят. Малко се е забавила, тъй като й се счупил нокът и се е наложило да си направи маникюра отначало.

Буквално минути по-късно идва и госпожа Риби. Тя е по-спокойна от всеки път, тъй като се е наспала и в главата й към момента не са се появили житейски тематики за размисъл. Без да му мисли доста, доста се настанява до госпожа Везни и прекъсва четенето й. Разбира се, следва дълга полемика.

И по този начин всички са на разположение. Не след дълго госпожа Рак си потегля от плажа, тъй като би трябвало да напазарува за по-късно, а ето по какъв начин си прекарват останалите: Г-жа Овен, Водолей и Близнаци тази вечер ще бъдат на среща, госпожа Телец и Скорпион са хапнали обичайно и към този момент са подготвени за флирт.

Г-жа Стрелец и Козирог са развеселени от коктейлите, госпожа Лъв е придобила забележителен тен и е главен обект на ухажорите, а госпожа Везни и госпожа Риби към момента спорят за смисъла на живота.

Източник: woman.bg

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР