Морета, планини, джаз фестивали, градски събития…пролетта и лятото ни очакват.

...
Морета, планини, джаз фестивали, градски събития…пролетта и лятото ни очакват.
Коментари Харесай

Deichmann: Няма начин да не си харесате нещо

Морета, планини, джаз фестивали, градски събития…пролетта и лятото ни чакат. Готови ли сте за тях? Настроихте ли се за обещаващо, постпандемично лято? Дадохте ли за преработване отеснелите дънки и тениски, които „ са си супер “, само че не сте носили от 6 сезона? Сбогувахте ли се с положителните остарели кецове, с които изживяхте първите си три любови, само че чиято подметка е единствено отдалечен спомен?

Ако още не сте, направете го.Разчистването на физическо и прочувствено пространство е належащо, с цел да дойдат новите неща, знаете. Новите трепети, новите облекла, новите обувки.

Когато Паоло Нутини изпя “Hey, I put some new shoes on, and suddenly everything is right ”, напипа доста вярна струна. Оставете щъркелите и игликите. Първото пролетно излизане с нови обувки, първият обяд на открито по пай ръкав, първото шофиране на отворен прозорец…това са същинските вестители на хубавите сезони. И прекомерно малко чувства могат да се сравнят с покоряването на градските улици с чисто нови обувки.

Ако не вярвате, отидете в Deichmann. Немската компания с над стогодишна история е измежду най-приятните шопинг дестинации, в които всеки бързо може да откри обувки по собствен усет и благоприятни условия. Дългогодишен пазарен водач на европейския пазар, Deichmann работят с топ марките за спортни обувки, измежду които FILA, Nike, adidas, PUMA, Skechers и други Разнообразието в е голямо и човек елементарно може да се изгуби в него, в случай че не знае тъкмо какво търси. Но да се изгуби по този начин, както би се изгубил в Барселона, нали разбирате? Изгубване, което желаем. 



В опита ни да се спрем на съвършените кецове, с които да посрещнем идните пролетни празници, си паднахме по няколко чифта, които са почтени по едно и също време, с цел да ги разноските до тенис корта, за най-традиционния великденски обяд с семейството и за всяка градска празненство вечеринка.

Тези „ пуми “, да вземем за пример, със супер модерния лимоненожълт акцент, няма по какъв начин да не влязат в класацията на „ Топ 10 спортни обувки за Вашия динамичен модерно пролет/лято сезон 2022 “.


За мъжете харесахме зелените и класическите „ адидаски “, които също може да намерите в магазините на Deichmann, и то на напълно налична цена. Идеални са, както в композиция с риза с навити ръкави, по този начин и с лежерен т-шърт.


А FILA в розово, сиво и бяло? Каква по-добра обувка за дълга, черна рокля, с която да отидем на идващия концерт в Маймунарника или на черно фрапе на Шишман? Е, може би има. 


Друг мъжки модел,  който сграбчи окото ни са класическите бели  " адидаски ". С едно изключение - цветовете по линиите. Свежо допълнение, придаващо по-модерен тип.


И до момента в който към момента сме на цвета - бялата FILA с дебела подметка. С гащеризон и шапка с външна страна. Чао, довиждане, грейки и шалове. New love is coming.


Разбира се, кецовете, които виждате, са единствено дребна част от тези, които ще намерите в или в магазините на Deichmann.



Предложенията сe простират по оста на всички усети: от най-консервативните, непризнаващи цветове отвън черното и бялото, до най-екстравагантните последователи на дивите цветове и забавните модели.

А вие от кои сте? Направете своя избор в Deichmann и дано лятото ни да стартира.
 
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР