Ще остане до края на лятотоИзложба на икони откриват днес

...
Ще остане до края на лятотоИзложба на икони откриват днес
Коментари Харесай

Откриват изложба на икони на остров Света Анастасия

Ще остане до края на лятото

Изложба на икони откриват през днешния ден /1 май/, на остров Света Анастасия. Експозицията е с създател бургазлията Тошко Вачев и ще бъде подредена в островната черква. Събитието е и по случай десетгодишния празник на остров Света Анастасия.

Изложбата ще остане и може да бъде прегледана до края на летния сезон.

Празничните почивни дни в Бургас, крият доста изненади и занимания. Началото на " Сезон 2024 " на остров Света Анастасия ще бъде обещано с Великденско гмуркане на водолази от съдружие „ Приятели на морето “ на 4 май.

Първото корабоплаване за деня ще бъде в 9.00 ч. от Магазия 1, като всички пътешественици ще имат опцията да следят гмуркането на водолазите, които ще пътуват със същия курс. Връщането ще се реализира в 12.30 ч.
Следващият курс за деня е в 10.00 ч., с цел да имат опция още искащи да следят обичайното разчистване на акваторията от членовете на водолазния клуб. Корабът за този курс е с престой до 12.45, очакван е и още един кораб- за 13.30 ч. 

При откриването на „ Сезон 2024 “,  ще има още музика на плажа, емблематичните миди на тенекиена кутия и, схваща се- островно питие.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР