Монтана. Определено беше трудно. Изпитвахме затруднения в създаването на ситуации,

...
Монтана. Определено беше трудно. Изпитвахме затруднения в създаването на ситуации,
Коментари Харесай

Тунчев: До голяма степен проспахме първото полувреме

Монтана. " Определено беше мъчно. Изпитвахме усложнения в основаването на обстановки, а Монтана играеше проведено в отбрана и значително ни затрудни. “

Така разяснява минималния триумф на „ Огоста “ треньорът на Локомотив (Пловдив) Александър Тунчев.

„ До огромна степен проспахме първото полувреме. Бавно движехме топката. Едва ли не чакахме да отворят пространствата, което говорихме преди мача, че няма по какъв начин да се случи. За наше благополучие, макар че от статично състояние, успяхме да вкараме гол “, съобщи наставникът на „ смърфовете “.

„ Знаехме по какъв начин ще играят, разполагат с двама бързи нападатели. Допуснахме неточности, които не трябваше, само че за наше благополучие, запазихме вратата си суха. Указанията бяха по-бързо да придвижваме топката, с цел да отворим тима на Монтана и да търсим пролуките сред линиите, с цел да отбележим. Винаги е мъчно, когато играеш против добре проведен тим в неговата половина. Важното е, че спечелихме “, уточни Тунчев, а след това изясни за спречкването сред Парвиз Умарбаев и Радослав Терзиев на почивката.

" Аз потеглих да влизам в тунела, чух крясъци и когато се обърнах видях, че футболистите са се спречкали. Парвиз Умарбаев сподели, че футболист на Монтана го е псувал. Аз приказвах с него и му споделих, че не е естествена неговата реакция. Той си разбра грешката. Нормални неща, всеки се пробва да победи би трябвало да бъдем по-умни в тези обстановки. Аз получих картон поради глупава постъпка не бях удовлетворен от отсъдена обстановка. "
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР