Монтана. Окръжна прокуратура – Монтана внесе за разглеждане в съда

...
Монтана. Окръжна прокуратура – Монтана внесе за разглеждане в съда
Коментари Харесай

Окръжна прокуратура – Монтана предаде на съд обвиняем за умишлено убийство във Вършец

Монтана. Окръжна прокуратура – Монтана внесе за разглеждане в съда обвинителен акт против В.Д., притеглен към наказателна отговорност за осъществено от него съзнателно ликвидиране – закононарушение по член 115 от Наказателен кодекс. Това оповестиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура – София .

Обвиняемият В.Д. е осъждан с 12 влезнали в действие присъди за осъществени закононарушения от общ темперамент.

Мъжът работел във фермата на И.И. дружно с дамата, с която живеел на брачен начала. След овакантяване сред него и предходния му шеф се зародил спор, който се изразявал в закани и опити за разпра от страна на И.И. по отношение на обвинения и фамилията му. По този мотив В.Д. подавал сигнали до Министерство на вътрешните работи, по които били формирани преписки.
На 28 август 2021 година И.И., минавайки с автомобил през квартал „ Заножене “ в региона на гр. Вършец, край фермата, в която по това време работел и живеел В.Д., решил да спре. На влизане срещнал дамата на В.Д. и й отправил обидни думи и закани против фамилията й.
На излизане от сграда В.Д. взел дървен прът, доближил И.И. откъм гърба и му нанесъл удар в слепоочието, в резултат на който потърпевшият паднал. Веднага по-късно обвиненият уведомил шефа на фермата за случилото се, който съобщил за случая на телефон 112.
На местопроизшествието дошъл полицейски чиновник и екип на незабавна здравна помощ, който установил гибелта на И.И.
Според направената по досъдебното произвеждане съдебномедицинска експертиза, на И.И. била породена тежка черепно–мозъчна контузия, в резултат на която той умрял.

Предстои по делото да бъде планувано разпоредително съвещание от съда.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР