Празничен беше тринадесети май за учениците и учителите на Средно

...
Празничен беше тринадесети май за учениците и учителите на Средно
Коментари Харесай

Тържествено изпращане на абитуриентите на Випуск 2024 в Котел

Празничен беше тринадесети май за учениците и учителите на Средно учебно заведение „ Георги Ст. Раковски “ в Котел. За поредна година учебното заведение изпрати своите пораснали девойки и момчета – зрелостниците от випуск 2024 година. В този ден учебния звънец оповести края на последния образователен час за учениците от 12 а, б и в клас, а денят, беше белязан както от наслада, по този начин и от горест, тъй като дванадесетокласниците се разделиха освен с родното учебно заведение и неговото знаме, само че и с ученическия живот и безгрижието на детството.

Зрелостниците бяха приветствани от шефа на учебното заведение – Стефан Дондев, както и от кмета на Община Котел – Коста Каранашев, който изпрати приветствен адрес.

В него, градоначалникът пожела на младежите да имат куража да сбъдват най-дръзките си фантазии. Да имат шанса да осъществят най-смелите си проекти. Да бъдат здрави, витални, смели и целеустремени и постоянно да носят Котел в сърцето си!

По-късно Стефан Дондев връчи на 10 от тях награди за отличен триумф и пожела на всички зрелостници да бъдат положителни, да се научат да простят и да останат индивиди с основно „ Ч “.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР