Моника Валериева гостува в "Шоуто на Николаос Цитиридис", където направи

...
Моника Валериева гостува в "Шоуто на Николаос Цитиридис", където направи
Коментари Харесай

Моника Валериева:Не бях щастлива с Филип Плейн

Моника Валериева гостува в "Шоуто на Николаос Цитиридис ", където направи любопитни самопризнания. Плеймейтката не беше давала изявленията от близо три години, а през вчерашния ден реши да открехне вратата на персоналния си живот. Тя показа, че сега няма половинка и се грижи сама за себе си. Акцентът в изявлението падна върху връзките на Валериева с немския дизайнер Филип Плейн, с който тя имаше къса връзка преди две години. Моника разкри, че тогава не се е чувствала щастлива и това си личало даже от фотосите, които двамата качвали.

"Той е много готин, само че връзка с подобен човек не е за мен. На общите ни фотоси, които сега показвате, проличава, че не съм доста щастлива ", съобщи искрено тя, признавайки, че не ѝ е било занимателно в компанията на немския дизайнер и приятелите му, по тази причина от време на време ѝ се е налагало да симулира наслада на фрагментите, които са си правили дружно. Валериева разкри и различен любопитен факт от биографията си, макар че до момента не е сключвала брак, тя е получила цели 5 годежни пръстена. Валериева е приела и 5-те оферти, само че до венчило по този начин и не се е стигнало.

"Аз съм на мнение, че когато един мъж предложи на жена, това е измежду най-важните моменти в живота му. Ако му откажеш е допустимо да му оставиш контузия вечно... А в последна сметка не се дамите на идващия ден. Винаги може да му кажеш "Да ", а след това каквото сабя покаже, както се споделя. При мен опита демонстрира, че просто не се получава ", изясни Моника. Тя добави, че откакто годежите били разтрогнати, пръстените оставали за нея. "Предлагала съм да върна бижуто, само че съм попадала на мъже, които са кавалери. Разбира се, че няма да го одобряват назад, това е срамно ", посочи тя.

В рамките на предаването, тя изрично отхвърли, че повода, заради която е приела исляма преди няколко години, да е обвързвана с мъж. Всъщност го сторила, тъй като ѝ допаднал фактът, че молитвите са като песни. Въпреки това не крие, че е обитавала в Доха за 12 месеца, защото по това време е била обвързана с човек, който живеел там.

източник:woman.bg
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР