Монасите от Шаолин са безспорно явление, което всеки път впечатлява

...
Монасите от Шаолин са безспорно явление, което всеки път впечатлява
Коментари Харесай

Монасите от Шаолин в София и Варна

Монасите от Шаолин са несъмнено събитие, което всякога впечатлява публиката с невероятните достижения на човешките дух и природа. Повече от 25 години те пътуват по света и показват своите изключителни умения.  Монаси от най-различни възрасти ще показват в София и Варна магията на кунг фу изкуството – на 22 февруари в НДК, на 24 февруари – в Двореца на културата и спорта в морската столица, оповестяват о Loud сoncerts. Билетите за спектакъла „ Мистичната мощ на кунг фу “ влизат в продажба от 2 септември  в Eventim, Office 1, Български пощи, Технополис – за  София от 35 до 85 лв., за Варна от 25 до 60.

Повече от 1500 години именитите монаси от Шаолин кунг фу са майстори на силата. Вътрешната сила на индивида Ки и нейното преодоляване води до невероятни достижения, които наподобяват невъзможни за елементарните хора. Тя може да бъде блокирана или подтиквана посредством медитация и техники на дишане, тъй че да се изолира болежка или пострадване за къс интервал от време, а също по този начин може да бъде употребена и за лекуване. В манастира Шаолин наоколо до свещената планина Суншан Дзен будистите стартират да практикуват физическо и духовно рационализиране още от най-ранна възраст.

Двата интерактивни спектакъла ще показват историята на Шаолин посредством майсторски изпълнени физически извършения от група от 18 монаси, водени от своя възрастен преподавател. Те ще показват ненадминатото си кунг фу и ки гонг майсторство, реализирано с дълготраен труд. Българската аудитория ще се потопи в тайните на китайската философия и легенди, мъдростта на Дзен будизма и изумителни подиуми, реализирани, с помощта на преодоляването на вътрешната ки сила.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР