Момчил от Игри на волята бе обвинен, че мами в

...
Момчил от Игри на волята бе обвинен, че мами в
Коментари Харесай

Обвиниха Момчил, но той излезе и каза цялата истина: Няма да мълча! Ето как Игри на волята ни прецака

Момчил от Игри на волята бе упрекнат, че мами в една от игрите. Истината обаче се оказа друга.
Момчил „ настъпи “ предаването и за преимуществата на полуфинала. Там той даде повече грошове и трябваше да има по-голямо преимущество от Мартин, само че не процедура не беше по този начин. „ Не са го решили от продукцията. На мен ми махнаха два лесни детайла, които се минават за 20 секунди, а на Марто единствено един, само че доста по-труден “, изясни Момчил, съобщи Вихрогон.бг.
Оказа се също, че една от измамите на Момчил, за които той беше изкаран, че мами, в действителност е неточност на водещия Димо Алексиев.
„ Като свършат приказките какво правили античните гърци и римляните, за играчите има второ пояснение на разпоредбите, което феновете не виждат “, изясни той.
На играта с въртележката, за която беше упрекнат, че се бута с крайник, той особено попитал може ли да се ускорява.
„ Димо ми сподели, че може да се ускоряваме, само че не доста, тъй като „ не било телевизионно “, съобщи Момчил. След това той беше упрекнат от Мартин, че мами. „ Аз му споделих нещо от рода „ по този начин е, брат “ повече на смешка, а излезе, че си признавам “, описа „ Ситият лъв “.
Момчил дръпна и огромна рецензия на продукцията за залаганията на борбите за влизане в идващия сезон.
„ На арената излизат двама, от които ти вероятно познаваш единия от предходен сезон, а за другия не знаеш нищо. Нормално е да заложиш на този, чиято игра познаваш. Продукцията обаче знае опциите и на двамата. Така могат да прецакат залагащия, в случай че решат “, изясни Момчил. Той другояче призна, че е правил нарушавания, само че се оправда само с желанието за победа, а не с предварителна концепция, че ще мами.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР