Момчето изчезна преди повече от 24 часа в ПерникИнформация за

...
Момчето изчезна преди повече от 24 часа в ПерникИнформация за
Коментари Харесай

Надежда за Сашко! Две жени са го видели, но детето е избягало

Момчето изчезна преди повече от 24 часа в Перник

Информация за Александър от Перник се появи в ранния следобед днес.

Жена е забелязала търсеното дете да минава от кв. „ Твърди ливади “ към моста на кв. „ Рудничар “. За това алармира самата тя във Фейсбук, предаде .

Александра споделя, че незабавно е тръгнала след Сашко, само че момчето избягало. Жената незабавно е съобщила на полицията.

Все още тази информация остава непотвърдена, само че дава големи очаквания за момченцето. Друга жена също споделя, че детето е забелязано в региона на магазин " Била ". Хората пробвали да го заловен, само че то тичало и не съумели.

Доброволци към този момент близо 20 часа претърсват региона. Включи се и хеликоптер в акцията.

На място са чиновници на Министерство на вътрешните работи, 4 екипа към спешната дирекция на Столична община и доброволци. Един от екипите се е отправил към Радомир. Освен центъра на града, хората търсят детето и в планината с кучета.

Детето е изчезнало през вчерашния ден към 16:00 часа в региона на Профилакториума, до момента в който татко му е премествал колата си, напомни медията.

Невярна информация, че търсеният към този момент 24 часа Александър то Перник е открит, се популяризира в обществените мрежи. Детето към момента се търси, добави преди минути GlasNews.bg.

Грешните данни са тръгнали от жена, която споделила, че детето е разговаряло с служители на реда.

Стотици доброволци и органи на реда не престават да търсят момчето.

Другата неверна информация, която се появи, е че е видян до " Кауфланд ". Детето там е било друго. Що се отнася за насоката, че е Алекс е забелязан до хипермаркет " Билла " и „ Твърди ливади “, то няма изясненост дали е истина или не, само че и двете точки са тествани от доброволци.

Родителите на детето преди минути показват, че песничката за Gummy bear няма да свърши работа при привличането на детето, както и думата " Чао ", каквато информация имаше по-рано.

Те обаче показват, че той към този момент евентуално е доста гладен и обича кроасани.

Детето и преди е бягало от вкъщи си и има доста добра ориентировка, само че до момента не е изчезвал за толкоз дълъг интервал.

Ако инцидентно някой разполага с потребна информация, наложително да алармира на 112.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР