Можете ли да си представите мароканската писателка Лейла Слимани, когато

...
Можете ли да си представите мароканската писателка Лейла Слимани, когато
Коментари Харесай

Чорап, връчвай мандата и се махай!

Можете ли да си визиите мароканската писателка Лейла Слимани, когато излезе да връчи премията „ Букър “ на Гошо Господинов, да беше изпляскала някаква малоумна дрънканица от рода на: „ Книгата ви е компрометирана авансово, Максим Генчев не ще да я прочете, Явор Дачков получава отичане на чревните бримки от нея, а Петърчо Волгин го засърбяват хемороидите. Все отново обаче ви давам наградата, тъй като по този начин е решило журито. “

Е, в понеделник един руски служител с вмирисани партенки си разреши да се държи тъкмо по този метод и стигна дефинитивно дъното в разграждането на българските институции и превръщането им в кочина за селски егоманиаци и хранилка за азиатски гъзолизци. След жалката подигравка, разиграла се през днешния ден на „ Дондуков “ 2, умерено можем да закриваме страната. И да аплайваме като през 1964 година за 16-а република в Съюз на съветските социалистически републики. Да се наредим гордо до Ингушетия, Башкирия и Удмуртия под крилото на Големия брат с външните кенефи и мая за 6 копейки.

„ Целесъобразният “ чорап е задействал всичките си марионетки, с цел да неодобрява основаването на постоянно държавно управление в България. Но както цар Леонид е споделил в миналото: „ Ксерксе, ти имаш доста плебеи, само че нямаш воини “. Без да се усетим се озовахме в предверието на тирания, по мек турски или по-твърд, съветски модел. Отговорността сега е както върху политическата ни класа, по този начин и върху всички жители. Отстъпим ли като руснаците през 2011-та или турците в парка „ Гези “, рискуваме да обречем родината си на десетилетия мрак и миризма на сиренясали ботуши.

Започнал преди петилетка с „ Гешев не е моя отговорност ” и „ Крим е съветски ”, националният срам с огромните уши съумя дефинитивно да довърши корумпирането и обезсмислянето на съвсем всички институции на държавното ни ръководство. Още в първия ден на варварската инвазия на Русия в суверенна Украйна, ченгеджийската му сбирщина успокои своите безмозъчни русофили, че специфичната интервенция ще приключи за няколко дни, а на Зеленски евентуално ще бъде погубен в идващите 48 часа.

Тъкмо когато стартира да се появява някакво мъгляво прояснение и лъч вяра, че едвам крепящото се държавно управление „ Петков “ ще стартира най-накрая да прави някакви потребни крачки напред, чорапът задейства приятелката на жена си Славчо Селския и взриви нежния баланс на обединението, с цел да заграби още веднъж изпълнителната власт без парламентарен надзор. Гълъбите му накацаха и осраха без закъснение всички държавни институции и превзеха службите. Превърнаха ни в страната на слушалките и микрофоните, на записите и сересетата. Ако мога да преразказвам Вазов, подслушваха по този начин, както Цецо Цветанов не е подслушвал.

Днес Резидента към този момент приказва за партиите като за естествени врагове, за демокрацията и правовия ред като за еврогейски отживелици, смачкани от мощния, мастурбаторски пестник на патологичната кремълска подлога. Загрижил се е за народа, горкият славяновски сатрап, за пенсиите и цените на газа, които личните му мизерни марионетки взривиха къде с присъщата им некомпетентност, къде с умишелни изменнически дейности.

При тези условия „ оправдано “ е единствено едно – мощен шут на националния срам посредством всички разрешени от закона средства. Утре към този момент ще е късно.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР