МИХАИЛ ВЕШИМКогато някой ме попита : Как си? вече отговарям:

...
МИХАИЛ ВЕШИМКогато някой ме попита : Как си? вече отговарям:
Коментари Харесай

Бойко Рашков е една от причините ПП да се превърне във виц



МИХАИЛ ВЕШИМ

Когато някой ме попита: „ Как си? ” към този момент давам отговор: „ Продължаваме промяната! ” И всички се смеят. Защо тази млада партия и нейните млади, пък и симпатични деятели единствено за година-две се трансфораха във анекдот? Най-краткият анекдот.

Причините са доста, само че една от тях си има име: Бойко Рашков.

Каква смяна с полицай като Бойко Рашков? Следователят-номенклатура на комунистическата репресивна машина, някогашният народен представител от Българска социалистическа партия в първите години на прехода, притежателят на 19 парцела, в този момент ще реформира правораздаването и Министерство на вътрешните работи?

Точно той ли?

В редиците на Политическа партия няма ли други, по-млади адвокати, които не са отгледани и възпитани в милиционерски служби, не са ходили на образование в Москва и на специализация в Комитет за Държавна сигурност (на СССР)?

Да си полицай от предишното не е специалност, а нрав. Това са връзки и познанства с подземния свят, услуги, интриги, далавери и зависимости. Неслучайно в този момент името на Рашков се забърка към аферата с контрабандисти, пачки и пудели.

А единствено му чуйте обясненията: не познавал двамата контрабандисти на цигари, татко и наследник Димитрови, те инцидентно били доведени в дома му на рождения му ден, инцидентно му донесли за подарък картина, на която инцидентно е нарисуван самият той. После инцидентно Бойко Рашков седи до пудела на контрабандистите Димитрови. Или противоположното: пуделът на Димитрови инцидентно е седнал до Бойко Рашков.

Какво направи Бойко Рашков за законността, когато беше министър? Без доказателства арестува Бойко Борисов и го държа една нощ в районното. Резултатът бе в интерес на Борисов и във щета на Политическа партия.

Сега Рашков носи нови вреди на партията си. Ако още веднъж е претендент за народен представител, дано обединението ПП-ДБ не се чуди за какво губи гласоподаватели.

Текстът на Михаил Вешим е оповестен в новия брой на в. " Стършел " с автентично заглавие " Милиционерът-реформатор ". Заглавието и подзаглавието тук са на Lupa.bg
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР