Можете да приготвите вкусни сладкиши и без да е необходимо

...
Можете да приготвите вкусни сладкиши и без да е необходимо
Коментари Харесай

Лесни десерти без печене

Можете да приготвите вкусни сладкиши и без да е належащо да ги печете. Те по нищо не отстъпват на останалите, с тази разлика, че за приготвянето им са нужни доста по-малко старания. И по този начин, в случай че ви се прище да приготвите нещо сладко, само че без да обикаляте с часове към фурната, ето две лесни за осъществяване предписания.

Сладкиш без печене с ром

Необходими артикули: 2 пакета огромни бисквити, 250 г маргарин, 20 г ром /може да се употребява и единствено съсредоточена есенция/, 200 г пудра захар, 1 ч.ч. орехи, 1-2 отново. кокосови стърготини или шоколадови пръчици.

Начин на подготвяне: Минете бисквитите през ситно ренде, тъй че да добият тип на брашно. Изсипете го в подобаващ съд и прибавете към него маргарина и рома. Разбъркайте благодарение на лъжица и прибавете пудрата захар.

Орехите се поставят най-сетне, само че преди този момент би трябвало да бъдат смлени на ситно. Оставете си обаче една част, тъй като на по-късен стадий ще ви са належащо да оваляте сладките в тях. Така приготвената примес замесете с ръце до приемането на меко тесто с кафеникав цвят.

От това тесто могат да бъдат направени сладкиши в каквато форма пожелаете. Най-лесно е просто да омесите дребни топчета, само че в случай че държите да е нещо по-специално, тогава може да се спрете на най-различни фигурки. Една част от готовите сладки оваляйте в заделените смлени орехи, а друга в кокосовите стърготини. Охладете ги в хладилника.

Сладки без печене с шоколад

Необходими артикули: 1 пакет елементарни бисквити, 2-3 с.л. ликьор, 125 г масло, 1 ч.ч. пудра захар, 50 г млечен шоколад.

Начин на подготвяне: Натрошете бисквитите на доста ситни късчета и прибавете към тях останалите артикули, само че без шоколада.

Омесете продуктите до приемането на тесто. От него към този момент може да оформите сладките в мечтана от вас форма. Млечният шоколад разтопете на котлона и го използвайте за декориране на готовите сладки. Не забравяйте да охладите десерта преди консумация.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР