Можете да гарантирате, че вашите рози ще израснат отново по-добре

...
Можете да гарантирате, че вашите рози ще израснат отново по-добре
Коментари Харесай

Розите растат отново „по-бързо и по-добре“, ако изпълните една задача през януари

Можете да гарантирате, че вашите рози ще израснат още веднъж по-добре от всеки път, в случай че извършите една лесна работа този месец.

Розите са постоянно срещано цвете в градините в цялата страна, само че те порастват най-добре при по-топло време и ще цъфтят едвам по-късно през годината, което значи, че вашите растения може да наподобяват малко тъжни сега. Това обаче не значи, че те въобще не порастват през студения сезон и има някои неща, които можете да извършите тъкмо в този момент, с цел да сте сигурни, че когато вашите рози цъфтят, цветята са „ по-добри “ от всеки път.

Феновете на градинарството споделиха своите препоръки по какъв начин да се грижат за вашите рози през януари и доста от тях споделиха, че най-хубавото нещо, което можете да извършите, е да добавите мулч към основата на растението, с цел да му помогнете да резервира влагата и питателните субстанции.

Съветът беше споделен, откакто една жена посети страницата Gardening UK във Фейсбук, с цел да показа фотография на тъжно изглеждащо саксийно розово раст...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР