Можем да се обзаложим, че почти всеки човек на земята

...
Можем да се обзаложим, че почти всеки човек на земята
Коментари Харесай

8 неща, които превръщат жените в лелки, а мъжете в чичковци

Можем да се обзаложим, че съвсем всеки човек на земята желае да остане постоянно млад. Всички ние умишлено или не вършим всевъзможни неща, с цел да изглеждаме млади за допустимо най-дълго време.

Сякаш това предпочитание важи най-много за дамите. Но от време на време в устрема на дамите да наподобяват по-младолики за по-дълго време позволяват редица неточности.

Важно е обаче да знаем, че възрастта на човек се дефинира освен от бръчките към очите или побеляла коса, само че и от нещата, които той носи всеки ден. От jenata.blitz.bg изброяват осем предмета, които някои от нас – без значение дали става въпрос за дамите или мъжете, използват всекидневно, а това ги трансформира в зле изглеждащи и старомодни лелки и чичковци.

1. Най-кошмарният аксесоар, който може да издаде, че сте старомодна лелка или чичко е калъфът за телефон . Сещате ли се за тези кейсчета, в който се пъхат телефоните?
 8 неща, които трансформират дамите в лелки, а мъжете в чичковци

Е, тъкмо за тях приказваме. Да, споделят, че са доста комфортни, тъй като можете да „ сложите “ кредитни карти и пари в тях. Но имайте поради, че сходни аксесоари могат да се видят единствено в ръцете на хора на междинна възраст. Младите хора избират елементарни силиконови калъфи за своите смарт телефони.

2. Притежателите на визитни картички също могат се издадат, че са старомодни. Наистина в този момент известността на самите визитки понижа и в случай че имате задоволително количество за обособена книга (визитник), то това значи, че имате значителен „ опит “ в работата си, а това значи и че сте на една много сериозна възраст, която е надалеч от младостта.

3. Между другото, макар че електронната книга е изцяло актуален механически инструмент, тя приказва и за възрастта на нейния притежател. Младите хора обичат да държат всичко в една джаджа и изключително в последно време четат от ден на ден книги от телефона си. В редки случаи може да видите и младежи с хартиена книга, само че в множеството случаи това е присъщо за по-възрастните хора.

4. Целофановите торбички и мини аптечка , деликатно сгънати в чанта, безспорно приказват за опита и възрастта на човек. Младите хора просто нахлуват в магазина, когато се наложи и по-често не мислят, че може да се нуждаят от медикаменти за из път или ей по този начин – за всеки случай.
 8 неща, които трансформират дамите в лелки, а мъжете в чичковци

5. Възрастта на човек може да се разбере и от аксесоарите , които носи. Например дебели златни гривни и ланци, бижута с огромни камъни, солидни брошки и няколко златни пръстена на ръцете също приказват, че носителят им е от по-старото потомство.

6. Големите портфейли (винаги със фотография на деца, родственици и т.н.) и портмонета също са известни измежду хората на междинна възраст. Младите хора, въпреки това, могат да се оправят добре единствено с една кредитна карта, а с появяването на електронния портфейл свободата им от портфейли и портмонета напълно се ускори.

7. Пухени шапки от животинска кожа, кожени ръкавици и шалове , хвърлени през раменете, безспорно могат да бъдат наречени фешън аксесоари " за възрастни ".

8. Заслужава обаче да се означи, че младите от време на време заимстват хрумвания от по-старото потомство в стилните трендове. И по този начин да вземем за пример, преди две години единствено възрастни хора носеха верижка за очила , само че тази година този аксесоар се трансформира в една от най-ярките трендове измежду младежите.
 8 неща, които трансформират дамите в лелки, а мъжете в чичковци

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР