Можем да докажем, че горивото ни е надписано с 1.

...
Можем да докажем, че горивото ни е надписано с 1.
Коментари Харесай

Добрев разкри далаверите на Киро и Асен: 2млрд. лв. сме надплатили за гориво! Можем да докажем…

„ Можем да потвърдим, че горивото ни е надписано с 1. 50 лева близо. Предлагаме законопроект за компансацията на горивата с 1 лева и той би трябвало да мине преди този парламент да се разпусне. Очаквам да си поддържат всички 240 депутати “, сподели в ефира на БТВ Делян Добрев от ГЕРБ. Според него. 2 милиарда лева сме надплатили единствено за шестте месеца ръководство на Политическа партия.

„ Вярваме, че цените могат да паднат трагично посредством един механизъм, който използваме в енергетиката от 5-6 година „ Лукойл “ и „ Литаско “ би трябвало да вършат вноски в българския фонд, а не в сметки в Швейцария “, разясни Добрев.

Предложението за горивата на служебното държавно управление не било по-добро от предлагането на ГЕРБ. „ В единия случай потребителите ще спестят 100 млн. лева на година, а в другия повече от 1 милиарда лева “, разясни Добрев.

„ Нямаме нищо срещу „ Лукойл “ да работи на цялостен потенциал. Нека изнасят колкото си желаят гориво на открито. Въпросът е това, което продават за България, да не е с 1 лева надценка “, посочи Делян Добрев.

„ Готови сме да създадем всички взаимни отстъпки, тъй като е значимо за България да има държавно управление. В Народно събрание има коалиция на партиите, които желаят нови избори “, сподели Добрев.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР