Може да се каже, че Холивуд е най-големият убиец на

...
Може да се каже, че Холивуд е най-големият убиец на
Коментари Харесай

Звездите, които запазиха холивудските си връзки

Може да се каже, че Холивуд е най-големият палач на връзките и щастливите фамилии. Но в действителност има и доста приятни изключения на звезди, които резервираха връзките си все по този начин прелестни, както и първоначално, а драмата, неналичието на искра и триумф, които неимоверно съпътстват всяко семейство, остават зад завесата.

Ето кои холивудски двойки останаха дружно:
Джулия Робъртс и Дани Модер - 18 години


Невероятно е, че актриса от ранга на Джулия Робъртс остана толкоз време вярна на брачната си половинка Дани Модер. Освен това двамата се схващат прелестно след 18 години брак! Двойката се среща на снимачната площадка, когато Джулия е на върха на кариерата си, а Модер е видео оператор. Любовта им е от пръв взор и продължава и до през днешния ден.

Дензъл и Полета Уошингтън - 35 години



След като списание People го разгласи за най-добре изглеждащият мъж през 1996 година, доста последователки се втурнаха да завоюват сърцето на Дензъл Уошингтън. Но тогава той към този момент е женен! Дензъл среща Полета през 1977 година и след 6 година двамата подписват брак. Двамата имат 4 деца и възобновяват обета си от Южна Африка всяка година.

Ози и Шарън Озбърн - 40 години



Шарън и Ози Озбърн евентуално са една от най-противоречивите двойки от шоубизнеса, само че двамата останаха дружно в положително и неприятно. Шарън среща Ози, когато е на 18, до момента в който работи за татко си, а той е управител на " Блек сабат " по това време. След Шарън и Ози стават двойка, тя поема мениджмънта на музиканта и групите му. Двамата се женят през 1982 година и имат 3 деца.

Доли Партън и Карл Дийн - 55 година

Доли Партън постоянно е имала безчет обожатели, свръхпривлекателен външен тип и отракано държание. Двамата се срещат, когато кънтри звездата е едвам на 18, а Карл е на 21 и по този начин стартира тяхната кънтри любовна ария. Две години по-късно се женят. Макар двамата да нямат деца, се радват на прелестни връзки, а Доли Партън споделя, че в никакъв случай не е пожелавала различен мъж, откогато е срещнала брачна половинка си.

Кевин Бейкън и Кира Седжуик - 34 години



Двамата се срещат на фотосите на сериала Lemon Sky, когато Бейкън е на 29, а Седжуик на 22. Женят се през 1988 година И двамата имат сполучлива кариера и две деца и споделят, че са си почитатели един на различен.

Мишел Пфайфър и Дейвид Е. Кели - 29 години

Двамата се срещат на сляпа среща през 1993 година и вярвате или не, играят боулинг. Точно по холивудски, се женят 10 месеца по-късно, само че бракът им е постоянен и до през днешния ден.

Джон Траволта и Кели Престън - 31 години



Джон Траволта и Кели Престън се срещат на кастинг през 1989 година за комедията The Experts. Тогава тя още е женена за артиста Кевин Гейдж, само че Траволта се влюбва в нея от пръв взор. Когато Кели се развежда, тя се реалокира при Джордж Клуни до 1990 година Но Траволта е неудържим и съумява да я убеди в възприятията си. Той й предлага брак в новогодишната нощ на 1991 година и от този момент са дружно.

Катрин Зита Джоунс и Майкъл Дъглас - 22 години



Катрин Зита Джоунс и Майкъл Дъглас имат рожден ден на една дата, само че се срещат на кино фестивала в Довил през 1998 година Двамата са показани един на различен от Дани ДеВито. Годежът не закъснява - едвам година по-късно, а сватбата им е през 2000 година, а BBC я дефинира като сватбата на годината. През 2010 година Майкъл Дъглас получи диагноза рак на езика - сложен прочувствен миг за Катрин Зита Джоунс. Двамата вземат решение да живеят настрана, само че през 2014 г се събират още веднъж.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР