Може да има и наказателни санкции, ако започне пожар заради

...
Може да има и наказателни санкции, ако започне пожар заради
Коментари Харесай

Вече глобиха мъж за пушене на балкон в Русия

Може да има и наказателни наказания, в случай че стартира пожар поради угарка

Жител на град Изобилни, Ставрополския край, беше санкциониран за пожар, който почнал заради повърхностно пушене на балкона, сподели Олег Дегтярев, формален представител на районното поделение на министерството за изключителни обстановки.

Срещу виновника за случая е формиран административен протокол за „ Нарушаване на условията за пожарна сигурност “. Мъжът би трябвало да заплати санкция от четири хиляди рубли (около 65 долара).

В края на септември на интернет портала за правна информация се появи държавно разпореждане, забраняващо потреблението на открит огън на балкони, в дневните на къщи, общежития и хотели. Промените влязоха в действие на 1 октомври.

Новите правила не разрешават пушенето и печенето на кебапчета на балкона. Нарушителите могат да бъдат изправени пред предизвестие, санкция до пет хиляди рубли, в случай че възникне пожар вследствие на нарушаването.

Отделът означи, че тютюнопушенето може даже да докара до наказателни наказания, в случай че стартира пожар поради захвърлена угарка.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР