Може би трябва отново да припомним, че според последните промени

...
Може би трябва отново да припомним, че според последните промени
Коментари Харесай

Кошлуков за екшъна в Панорама: Работим с материали на клиента. Извинявам се на зрителите

„ Може би би трябвало още веднъж да напомним, че съгласно последните промени в Изборния кодекс, в Българска национална телевизия сме длъжни да предоставим еднообразно време на всички партии. Това е член 189-ти, алинея трета в закона. А редът на участията се дефинират с чоп от ЦИК “.
Това подсети в профила си във Facebook шефът на Българска национална телевизия Емил Кошлуков след снощния скандал в „ Панорама “.
„ Така че работим с материали на клиента този месец. Каквито участници ни пратят централите, такива би трябвало да демонстрираме. Или както обича да споделя Остап Ибрахимович в сходни обстановки, тук несъмнено не е Рио де Жанейро “, акцентира той.
„ Благодаря на сътрудниците за търпението им, откровено се надявам, че в идващото национално заседание ще ни чуят към този момент и ще трансформират тази недомислена корекция. Предизборната акция в медиите не трябва да поврежда психологичното здраве на нацията. Извинявам се на засегнатите ни фенове, на Бойко Василев и Добрина Чешмеджиева особено “, приключи той.
В центъра на абсурда в „ Панорама “ беше Боян Расате от „ Българския народен съюз – НД “. Агресивно държание показва и Венцислав Ангелов от Народна партия „ Истината и единствено истината “, който заприказва за бесилки и гилотини.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР