Може би сте забелязали, че в някои домове се чувствате

...
Може би сте забелязали, че в някои домове се чувствате
Коментари Харесай

Как да изчистим домът си от негативна енергия

Може би сте забелязали, че в някои домове се чувствате добре и прелестно, а в други – имате възприятието, че нещо Ви притиска и като че ли сте обградени от някаква зла сила.

Но в случай че става въпрос за вашия дом – наложително би трябвало да вземете нещата в свои ръце. Лесно ще усетите, че в дома Ви има отрицателна сила, в случай че в последно време се карате без мотиви с околните си и се чувствате зле сега, в който прекрачите прага на дома си.

Проверете с църковна свещ дали сте прави. Запалете църковна свещ и се разходете с нея из пространствата в дома ви. Ако на някои места в дома Ви свещта стартира да пращи, пламъкът трепти или излиза черен пушек, това значи, че в дома Ви е навлязла отрицателна сила.

Това, че в дома Ви има отрицателна сила личи и по друго – приятелите Ви внезапно си намират оправдания, с цел да не идват на посетители в дома Ви, а избират да се срещате на открито. Ако имате домакински любим, той също ще Ви помогне да откриете отрицателната сила. Животните стават доста нервни, по през целия ден стоят пред вратата и при всяко отваряне се пробват да излязат на открито.

Най-бързият и елементарен метод за филтриране на дома от отрицателна сила е да извикате духовник, който да направи водосвет на пространствата.

Но можете и сами да се опитате да се справите с отрицателната сила в дома си и да я прогоните. Първото, което би трябвало да извършите, е да претърсите целия си дом за предмети, които може да са импортирани от някой различен, който желае да Ви навреди.

Това най-често са игли, които се забиват в касите на вратите, в случай че са дървени, или се мушкат под кревати и дивани. Ако намерите такива предмети, без значение какви са, ги заровете надълбоко в земята надалеч от вкъщи си.

Парче дърво или шубрак може да почисти дома ви от отрицателна сила. Трябва Ви не доста огромно парче от едно от следните растения: трепетлика, топола или люляк. Това парче би трябвало да стои в помещението, където съгласно вас има най-вече отрицателна сила. След една седмица хвърлете това парче в река или водопад.

Царевичните зърна също могат да бъдат употребявани, с цел да обхванат отрицателната сила. Пръснете ги из пространствата, а след едно денонощие ги заровете надалеч от вкъщи си.

Отглеждайте в дома си алено мушкато, то гони отрицателната сила от пространствата.

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР