Може би сте чували за нея, но не знаете подробности.

...
Може би сте чували за нея, но не знаете подробности.
Коментари Харесай

Как да направим алкална вода?

Може би сте чували за нея, само че не знаете детайлности. Алкалната вода се предлага за положително здраве, по време на боледуване и лекуване, до момента в който упражнявате интензивно, само че не и от самото начало. За вярното действие на организма е обозначение положителното равнище на pH. То би могло да се поддържа посредством потреблението на алкална вода.

Нейните здравословни изгоди за тялото и организма са систематизирани в следния лист:

Както казахме, тя спомага за поддържане естествени равнища на pH. Освен това:

1. Доказани са изгодите ѝ по отношение на намаляването на риска от рак и други хронични болести;

2. Временната ѝ консумация е метод да се предпазите от проблеми, свързани с храносмилателния развой. Тя служи като превантивна мярка;

3. Елиминира свободните радикали и пречиства организма от токсични натрупвания;

4. Забавя процеса на стареене и спомага за подмладяването на вашата кожа. Освен за здраве тя се пие и за хубост.

Алкална вода може да закупите от магазин или да си приготвите сами у дома. Тайната за приемането ѝ се крие в процеса на пречистване. Ето по какъв начин бихте могли да извършите алкална вода вкъщи.

 Алкална вода

1-ви метод: Необходим ви е литър и половина вода, в който да прибавите резени от един лимон и 1 ч.л. сода;.

2-ри метод: Вземете още веднъж литър и половина вода, в който този път ще добавите сока от един лимон и хималайска сол. Препоръчително е да пиете водата, приготвена по този метод заран, и то по 2 чаши.

3-ти метод: Вземете същото количество вода, като този път я сварите за към пет минути, с цел да увеличите равнищата на pH. След като я свалите от котлона, изсипете в съд, може би бутилка, която може да пандизите с капачка. Съхранявайте на хладно място с умерена температура.

Без значение кой метод на подготвяне на алкална вода изберете, знайте, че не би трябвало да изпиете колкото се може повече от нея, в противен случай. Тя се пие по-малко, тъй че две чаши дневно ще ви бъдат изцяло задоволителни, с цел да почувствате разликата в организма си.

Не забравяйте да се допитате до персоналния си доктор преди да започнете да приемате алкална вода!

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР