Може би няма по-момичешки цвят от розовото – от нежните

...
Може би няма по-момичешки цвят от розовото – от нежните
Коментари Харесай

16 стайлинг идеи как да носите розово по най-елегантния начин

Може би няма по-момичешки цвят от розовото – от нежните му светли и пастелни нюанси до наситените, които постоянно назоваваме просто фуксия. Въпреки това като че ли мъчно му намираме място в дрешника си. Не и този сезон, когато толкоз блестящо се откроява в сбирките на марките, че нямаше по какъв начин да устоим да не прибавим oversize сако, риза и даже чанта в този цвят. Събрахме и задоволително ентусиазъм от street style фешънистите, които ви демонстрираме през днешния ден, с цел да се убедите какъв брой елегантни могат да бъдат тоалетите с негово присъединяване. Все отново посвети съвсем цялата си нова сбирка на този цвят и по тази причина го видяхме много интензивно да участва на в Кан.
               

По-смелите от вас могат да го включат в монохромен тоалет под формата на костюм или мини рокля в композиция с обувки, а за какво не и да комбинирате два или три нюанса на розовото. Но пък може да се употребява като акцент в стайлинга под формата на панталон или риза, а може и единствено като чанта или обувки.
               

С какви други цветове обаче можете да го съчетавате? Ние сигурно харесваме дръзките color block комбинации, в които розовото се комбинира с, алено или зелено, което също не стопираме да носим през последните месеци. Но пък много стилно постоянно стои в компанията на неутралните тонове като сиво, бяло и светлосиньо. Бледите нюанси на розовото съвършено се допълват и със светложълто, а ярките с неоново зелено. Така че имате задоволително разновидности, заради които да освежите дрешника си с този толкоз съвременен сега цвят.
               

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР