Може би няма човек в България, който да не знае

...
Може би няма човек в България, който да не знае
Коментари Харесай

Сензационно! Плевнелиев разкри голяма лична тайна, зрителите онемяха: Спах в кола

Може би няма човек в България, който да не знае кой е Росен Плевнелиев, само че малко са осведомени с негова история преди да стане държавен глава на републиката.

Той е един от тези българи, които вземат решение, че в чужбина ще намерят своето развиване и благополучие. За сложните моменти, премълчаните истини и цената, която е платил, с цел да бъде президент, приказва Росен Плевнелиев.

Роден е в семейство на учители. Завършва техническия университет в София и е най положителният програмист в България за 1982. Три години по късно отпътува за Германия, с цел да работи като строителен служащ в Хамбург, въпреки че не приказва немски и не схваща нищо от строителство. Четири месеца се постанова да спи в колата си, само че единствено след 2 години има лична строителна компания с офиси в няколко немски града.

Днес той е стожерът на българската софтуерна екосистема. Обектите му са из цяла Европа. В това число и 2 летища – в Атина и Хонконг.

Минава през трагични персонални моменти и загуби, само че в никакъв случай не стопира да има вяра. Любящ брачен партньор и татко на 4 деца, само че и постоянно и умишлено излиза от зоната си на комфорт и има вяра, че търпението и постоянството са гаранция за триумф.

Негов наставник и непосредствен другар е починалият държавен глава на Израел Шимон Перес.

„ Много пъти ориста ми подаваше ръка. Когато погледна в този момент обратно си споделям, че няма защо да скърбя “, споделя той.

„ Баща ми ме научи да бъда добър човек. Той беше доста отворен и доброжелателен към всички. Нашият апартамент от две стаи и половина беше отворен за всички. От там аз съм се научил да съм отворен към хората “, сподели президентът Росен Плевнелиев.

„ Аз съм доброжелателен, добър човек, обичан и обичащ, не националист, а родолюбец. Аз бях един от най-хубавите програмисти, министри и мениджъри в България, само че в никакъв случай не съм го възнамерявал, както и да стана президент.

Много постоянно ориста ми подаваше ръка и не съм я подминавал. Аз съм зодия телец и съм извънредно фокусиран и непрекъснат във всичко. Минавал съм през доста сложни моменти в живота си и знам какъв брой е значимо да си толерантен.

Не считам, че триумфът е в парите, в бройките или в цифрите, а в груповите старания. Той би трябвало да бъде резистентен “, съобщи Плевнелиев пред bTV.

„ Майка ми откри математическия ми гений. Ако сте толерантен и непрекъснат в това, което вършиме, ще съумеете. Аз желая да науча и децата си на това. Най-тежкото, което може да се случи на човек, е да загуби детето си. Преживях бракоразвод в доста сложен миг и бях най-атакуваният президент. Преминаването през компликациите има смисъл “, споделя той.

„ След като спах една тежка зима в кола в Германия, след 2 години имах компания. Не знаех какво е да си министър, когато одобрих поста, само че по-късно станах най-популярният. Върнах се в България, където съм благополучен, а в Германия не бях. Тук човек към този момент има страхотни кариерни благоприятни условия “, сподели още президентът (2012 – 2017).

Добрите послания би трябвало да стигнат до милионите българи, а те по-късно да вземат решение. Аз бях съумял човек и когато влязох в политиката, само че за мен най-важната думичка е „ смисъл “, безапелационен е Росен Плевнелиев.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР