Моделката обича да пазарува в WOMANSHOP, където се предлагат комплекти

...
Моделката обича да пазарува в WOMANSHOP, където се предлагат комплекти
Коментари Харесай

Моника Валериева: Чантата и обувките задължително трябва да са в тон

Моделката обича да пазари в WOMANSHOP, където се оферират комплекти и съвършени съчетания

 Едно само предписание има Моника Валериева в своя стайлинг. И то е – чантата и обувките постоянно да са в звук. Плеймейтката не робува на фешън трендове и има личен жанр. Но когато става въпрос за цветови съчетания, за нея е наложително нюансите да си подхождат.

Затова, когато пазари, моделката избира дружно с дрехата, да си избере и подобаващи обувки и чанта . Неслучайно обичаният й уебсайт е WOMANSHOP.bg , където

едни от най-хубавите стилисти в България

са дали своите оферти за подобаващи сетове.

„ Това е една от обичаните рокли в сет с токчетата и чантата “, споделя Моника за секси комплекта в алено от рокля „ Казино вечер “, обувки „ Брадшоу “ и клъч „ Стайлс “. Последният е от 100-процентова телешка кожа, извънредно подобаващ за публични тоалети.

 Валериева е обожател и на класическото черно. От WOMANSHOP.bg тя си е избрала елегантната дребна черна рокля „ Блясък в нощта “. Цялата обсипана с пайети, дрехата допуска и сходни блестящи обувки и онлайн магазинът разполага тъкмо с такива. „ Сексът и градът “ са изяло покрити с брокат и с изключение на в черно, се оферират в още 5 разнообразни нюанса с омбре резултат.

Към цялата тази черна приказност,

хубавицата е добавила и стилния дамски аксесоар „ София “, още веднъж направен от скъпа и висококачествена естествена кожа. Змийските претекстове и металната ръкохватка пък си пасват съвършено с деколтето, наподобяващо плетена сребърна огърлица.

Любимката на Филип Плейн нееднократно е демонстрирала професионален усет за мода. Тя има тапия за моделиране и преди няколко години излезе със лична фешън линия. В персоналния си профил тя постоянно театралничи с облекла, чанти и обувки на настоящата фешън платформа WOMANSHOP .
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР