Моделът Глория Петкова разказа доста пикантна история от личния си

...
Моделът Глория Петкова разказа доста пикантна история от личния си
Коментари Харесай

Глория Петкова сподели интересна, но и малко срамна история

Моделът Глория Петкова описа много пикантна история от персоналния си живот, която ще остане вечно в съзнанието ѝ. Колкото забавна, тази история е и малко срамна, изключително за млада майка, каквато е тя.

Тя описа за връзката си с по-възрастния от нея варненец Методи Велинов и за един разгулен рожден ден, на който ѝ се наложило да ръководи аероплан с бутилка в ръка, написа show.blitz.bg.

Глория и Методи първоначално били просто другари. Тя прескачала от връзка във връзка и не обръщала внимание на напористия господин, който още тогава ѝ свалял звезди. В един миг останала без другар и на един ваучър той за следващ път показал своя свалячески метод, само че този път ориста му се усмихнала. А това, че са другари отдавна, в действителност спомогнало за щастливата им връзка по-късно.

" Най-хубавата изненада в живота ми беше на рождения ми ден преди 2-3 години, когато брачният партньор ми ме разсъни с бутилка доста безценен алкохол. После ме качи в колата и отидохме на летище, където се качихме на дребен аероплан. Пилотът ми даде на мен да ръководя самолета и всичко това до момента в който пия. И тъкмо над Седемте рилски езера - в едната ръка държа бутилката, а с другата ръководя самолета. Не знам по какъв начин оцеляхме. Бог ни е пазил! След това отидохме в хотел с неповторима тераса с доста красива панорама. Цялата стая беше в рози и ме посрещна под музиката на Шопен, който боготворя. Очакваше ни голяма маса с гурмета и по някое време падна на колене и ми предложи брак. Такова нещо никой не е правил за мен ", описа Глория и накара доста дами да ѝ завиждат, а други да съскат, че се е продала за пари.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР