Мобилното приложение Vouchercloud публикува много любопитна карта, на която може

...
Мобилното приложение Vouchercloud публикува много любопитна карта, на която може
Коментари Харесай

Какво да посетим в Европа през 2017?

Мобилното приложение Vouchercloud разгласява доста любопитна карта, на която може да се видят най-високо оценените забележителности на света, съгласно оценките в най-известния туристически уебсайт Tripadvisor. Резултатите са генерирани единствено съгласно рейтинга на забележителностите и са доста, доста забавни, тъй като се отклоняват от това, което доста от нас биха предположили.

Великобритания, която е известна не с една и две забележителности, е показана с обиколка в студиото, където е снимана поредицата за " Хари Потър ". И до момента в който не е толкоз изненадващо, че в Канада най-посещаваната забележителност са Ниагарските водопади, може би леко фрапантен е изборът за Сентръл парк в Ню Йорк, като най-привлекателен за туристите, които посещават Съединени американски щати. В Южна Корея най-посещаваната забележителност е Сеулското метро.


Tour Harry Potter - в действителност може да се почувствате като във кино лентата

Забележителностите са подредени и оцветени в 4 категории - исторически (резедаво), естествени (розово), религиозни (бежово) и туристически (лилаво)., а ето по какъв начин наподобява тя за Европа:



Както се досещаме, на тези места са и най-големите тъпли от туристи и за тези, които избират да ги заобикалят, също е добре да погледнат картата. Колкото до нашата страна, най-посещаваната забележителност, изненада или не, е Старият град на Несебър.
Източник: hera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР