Мобилният оператор А1 стартира услуга в помощ на бизнес клиентите,

...
Мобилният оператор А1 стартира услуга в помощ на бизнес клиентите,
Коментари Харесай

A1 пуска абонамент за дигитална реклама за бизнеса

Мобилният оператор А1 започва услуга в помощ на бизнес клиентите, с която по-лесно и дейно да доближават до потребителите си в цифрова среда.

С А1 Интернет реклама фирмите разпространяват продуктите и услугите си в необятна мрежа от уеб сайтове от партньорската мрежа на Гугъл, както и във Фейсбук и Instagram. Услугата се предлага под формата на абонамент с месечна такса и разрешава на компаниите да популяризират в интернет без първична инвестиция и без да разполагат със експерти по цифров маркетинг.

С А1 Интернет реклама клиентите получават професионално направени банери, с които да показват бизнеса си пред голям брой консуматори в разнообразни уеб уеб сайтове и в обществените мрежи. Посланията се насочват от експертите по цифров маркетинг на А1 съгласно авансово конкретизирани с клиента критерии - пол, възраст местонахождение, ползи и други. Чрез уместно таргетиране рекламите доближават до точните консуматори в интернет и подкрепят известността на продуктите и услугите, и техните продажби.

Новата услуга разрешава на бизнес клиентите освен да разпространяват марката си, само че и да покачват посещаемостта на своя уеб страница, да притеглят почитатели в обществените мрежи, и получават конкурентно преимущество пред останалите компании в съответната бизнес категория. Според последните статистически данни Гугъл обработва 3,8 милиарда търсения всеки ден, а рекламите, ръководени посредством платформата, непрестанно нарастват. Що се отнася до обществените мрежи, съгласно данни от statista.com, в България дейните консуматори на Фейсбук са съвсем 4 милиона, а тези, които употребяват постоянно Instagram, са над 1 милион и 200 хиляди души. Това прави професионално направената банер реклама в мрежите на Гугъл, Фейсбук и Instagram наложително изискване за просперитета на бизнеса.

Клиентите на А1 Интернет реклама получават регулярни разбори и доклади, с които да наблюдават успеваемостта на услугата. Те могат да разчитат, че в цифровото пространство рекламата им е приспособена за оптимално визуализиране на всички устройства – преносим компютър, компютър, смарт телефон и таблет. В взаимозависимост от желанието и потребностите на бизнес клиентите те могат да избират сред два пакета Гугъл Банер Реклама и два пакета Фейсбук / Instagram Реклама – Light и Standard.

При Гугъл Банер реклама клиентите получават професионално направени статични рекламни визии, а експертите на А1 дават отговор за въвеждането, ръководството и оптимизацията на рекламите в мрежата на Гугъл, тъй че посланията да доближават до авансово конкретизираната целева публика. За да могат да се възползват от тази услуга, фирмите би трябвало да имат фирмен уеб уебсайт, а в случай че не разполагат с подобен, биха могли да възложат основаването му на А1, с друга от маркетинговите услуги на телекома – А1 Web Presence.

Ако фирмите избират да популяризират в обществените мрежи Фейсбук и Instagram, експертите на А1 основават статични рекламни визии, вкарват, ръководят и усъвършенстват рекламата в мрежата на Фейсбук и/или Instagram. Бизнес клиентите би трябвало да имат основана фирмена Фейсбук страница, а в случай че още не разполагат с такава, А1 може да им даде специфична оферта за основаването ѝ.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР