Мнозина вече са забравили, а някои дори не са подозирали,

...
Мнозина вече са забравили, а някои дори не са подозирали,
Коментари Харесай

Защо Мики Рурк и Робърт де Ниро се мразят

Мнозина към този момент са не запомнили, а някои даже не са подозирали, че Мики Рурк и Робърт де Ниро се ненавиждат от 1987-а. А през 2020-а между тях още веднъж прехвръкнаха гневни искри.

През 1987-а те играят дружно в трилъра " Ангелско сърце ". Де Ниро е съвсем 10 години по-възрастен от Рурк. Когато Рурк стартира актьорската си кариера, Де Ниро към този момент е суперзвезда, посредством на  " Кръстникът 2 ", " Шофьор на такси "  и " Ловецът на елени ". През 1987-а самият Мики Рурк към този момент е любим на милиони фенове, само че изпитва почит към де Ниро и е във екстаз от опцията да работи с него. Де Ниро обаче отхвърли да поддържа връзка с изгряващата звезда. Това се дължи на метода на работата му – той се пробва да остане " в роля "  и зад кадър. Но Мики Рурк остава афектиран.

Неотдавна Мики сподели пред медиите, че Мартин Скорсезе е желал да го ангажира за роля в " Ирландецът ". Той обаче не получил ролята, тъй като Робърт Де Ниро отказал да се снима с него. В отговор на това изявление Де Ниро съобщи, че Рурк не споделя истината и че в никакъв случай не е бил обсъждан за роля в " Ирландецът ". Реакцията на Рурк не закъсня, написа БГНЕС. Той разгласява в Инстаграм цялостна с обиди към сътрудника си обява, наблягайки, че това е първият случай в цялата му кариера, когато някой го упреква в неистина. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР