Мнозина се събуждат по едно и също време всяка нощ

...
Мнозина се събуждат по едно и също време всяка нощ
Коментари Харесай

Ако се събуждате между 3 и 5 сутринта, това е признак на духовно пробуждане

 силует-на-фона-на-града

Мнозина се разсънват едновременно всяка нощ без да придават значение на това. Но знаете ли, че това може да бъде отзив от опитите на Висшите сили да се свържат с вас?

В обичайна китайска медицина се употребяват меридиани, на които са ситуирани точки точки от акупунктурата и акупресурата. Според китайските вярвания, тези енергийни меридиани са свързани с часовниковата система, която поредно зарежда енергийно разнообразни елементи на тялото.

Затова, в случай че нощем се будите в разнообразни часове, това значи, че тялото ви изпитва избрани чувства и ви алармира за съответни физически и прочувствени проблеми.

Не игнорирайте среднощните събуждания

Смята се, че насън получаваме известия от Висшите сили, които могат да опишат доста за нашия нравствен път.

Проблеми със съня сред 21.00 и 23.00 е симптом на стрес

Това е нормалното време за сън за множеството хора. Ако ви е мъчно да заспите в този интервал от време, това може да свидетелства за прекомерно прочувствени прекарвания и стрес. В подобен случай се предлага да прибегнете до медитация.

Събуждане сред 23.00 и 1.00 е симптом на прочувствено отчаяние

Според обичайна китайска медицина, по това време е деен жлъчният мехур. Ако се събуждате в тези часове, това може да приказва за прочувствено отчаяние, по тази причина могат да ви оказват помощ позитивните мантри и упражненията за самоприемане и сбогуване.

Събуждане сред 1.00 и 3.00

Този енергиен меридиан е обвързван с черния дроб.

Пробуждане в този интервал е свързани с яд и остатък на силата „ ян “. За да се наспите умерено, изпийте чаша студена вода и медитирайте.

Събуждане сред 3.00 и 5.00 – симптом за това, че към вас се обръща Висша мощ

Този времеви интервал е обвързван с белите дробове и възприятието на горест.

Ако се събуждате по това време, това може да значи, че Висша мощ желае да ви насочи към същинската цел. За да заспите още веднъж, използвайте дихателни извършения и молебствия.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР