Многото куфари на Наоми Кембъл и екипа й станали причина

...
Многото куфари на Наоми Кембъл и екипа й станали причина
Коментари Харесай

Ето какво се е случило с Наоми Кембъл на Летище София

Многото куфари на Наоми Кембъл и екипа й станали причина да ревизират багажа й след идването на световноизвестния модел на Летище София. От Агенция „ Митници ” разясниха случката. Според митницата багажът на Наоми бил тестван на инцидентен принцип. Проверката била рутинна и част от отговорностите на миническите чиновници. Няма постъпило опакване от госпожа Кембъл, разясниха още от Автомагистрала.

Според осведомени митничарите отворили единствено един куфар на звездата, а останалите пуснали през скенер. До пререкания на моделката и хората й със чиновници не се е стигнало. От екипа й обаче се тормозили, че могат да ги забавят и  веднага почнали да звънят по телефона на някого. Но още до момента в който се водели разговорите, инспекцията завършила. Всичко лишило не повече от десетина минути. Наоми обаче била много разочарована и незабавно се оплакала на домакините си от бъгарската страна, които пристигнали да я посрещнат на летището.

Според изявления в английските медии, Наоми Кембъл коментирала пред свои другари, че е станала жертва на расова дискриминация от страна на българските митничари, написа „ Телеграф ”.

На 19 май Кембъл пристигнала у нас за фотосите на реклама. Топ моделът е спряна от униформените, които подложили нея и багажът й на щателна инспекция, преди да я пуснат в страната.

Източници настояват, че 52-годишната манекенка е била " доста смутена " от случилото се и била твърдо уверена, че е селектирана за претършуване тъй като е чернокожа.

" Наоми беше доста смутена. Целият случай й се отрази извънредно. Тя беше на път за вълнуващи фотоси, които очакваше с неспокойствие, само че това малко помрачи престоя й в София ", описа пред " Дейли мейл " другар на модела.

" От Летище София ще прегледаме видеозаписите от този ден и ще интервюираме чиновниците, с цел да проучим случая изцяло ", обявиха от своя страна представителите на столичната аерогара.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР