Многопрофилната болница в Добрич е със спряно водоподаване заради авария.

...
Многопрофилната болница в Добрич е със спряно водоподаване заради авария.
Коментари Харесай

Спряха водата в болницата в Добрич заради авария

Многопрофилната болница в Добрич е със спряно водоподаване поради повреда. Здравното заведение сега зарежда незабавните си звена от личен водоизточник, само че потенциалът му е на привършване.

Въпреки че преди месец болничното заведение в Добрич беше обвързвана към втори тръбопровод, от тази заран здравното заведение още веднъж е без вода. Собственият водоизточник е с потенциал за към 5 часа, осведоми шефът на лечебното заведение доктор Трифон Йорданов:
Предполагам, че още към час-два и ще можем да водоподаваме. Ще има несъмнено в този момент и тъжби от жители, че няма вода в болничното заведение.

Авариите, оставили огромна част от Добрич и района без вода втори ден, са на помпените станции в Оброчище и Минково, съобщи основният инженер на ВиК-Добрич Павел Павлов. Освен това са били прекратени два водопровода в града по време на ремонтните действия, свързани с водния цикъл.

Както през вчерашния ден, по този начин и през днешния ден от ВиК увериха, че до края на деня се чака повредите да бъдат отстранени.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР