Многократно осъждан бургазлия буквално стъжни живота на бившето си гадже.

...
Многократно осъждан бургазлия буквално стъжни живота на бившето си гадже.
Коментари Харесай

Рецидивист заплашва с убийство бившата си, нападна я на пъпа на Бургас

Многократно осъждан бургазлия безусловно стъжни живота на бившето си гадже. Двамата имали връзка, която дамата решила да приключи поради систематичен тормоз. Раздялата обаче настървила още повече 37-годишният Дурхан А., написа Флагман.бг.

Жената се принудила да си изкара ограничаваща заповед, само че даже и това не спряло експандизчията. За интервал от единствено 5 дни в края на август Дурхан се заканил 7 пъти на някогашната си, че ще я убие. Около месец по-късно тя изкарала Заповед за отбрана от домашно принуждение против осъждания цели 11 пъти Дурхан.

37-годишният мъж нарушил за пръв път разпореждането при започване на този месец. Дурхан преследвал някогашната си възлюбена по централната ул. „ Александровска ” и откакто я настигнал, я блъснал по лицето. Броени дни по-късно той отишъл до жилището на дамата.

Дурхан е задържан, малко откакто потърпевшата подала сигнал в полицията. Повдигнати са му обвинявания за закана за ликвидиране. Ако бъде приет за отговорен, може да получи до 3 години затвор. Положението на Дурхан може да се утежни още повече, защото той е излязъл от пандиза през август 2014 година и към момента не е оправдан.

Съдебното минало и продължаващият тормоз по отношение на някогашната му бяха главните претекстове на прокуратурата да изиска най-тежката мярка – „ задържане под стража ” за бургазлията. Районният съд почете настояването на държавното обвиняване и остави в ареста Дурхан.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР