Много знаменитости, политици, спортисти и инфлуенсъри се сблъскаха с COVID-19

...
Много знаменитости, политици, спортисти и инфлуенсъри се сблъскаха с COVID-19
Коментари Харесай

Световни суперзвезди се ваксинираха. Ето кои

Много звезди, политици, спортисти и инфлуенсъри се сблъскаха с COVID-19 и споделиха за признаците, компликациите, лекуването. Днес те отново споделят, само че за имунизацията против заболяването. И го вършат по разнообразни, изобретателни, занимателни, от време на време и скандални способи. Каналът " Stars News " във vbox7 споделя за имунизацията на някои от тях:

Ейми Шумър

Телевизионната водеща и актриса се имунизира през седмицата. За задачата тя се облече в най-красивата си и скъпа рокля, с която другояче бихме я видели на аления килим на някои награди. 

Сър Том ДжоунсЛегендата на актуалната музика се имунизира с приоритет и то още преди Нова година. Причината - възрастта му. В новогодишно шоу показа, че това е едно от хубавите неща да си на 80 година - с приоритет си при имунизиране. По-късно показа, че не е и страдал от прекомерно тежки странични резултати, било е като при грип.

Арнолд Шварценегер

Дори Терминатор се имунизира. " Днес бе добър ден. Никога не съм бил по-щастлив да очаквам на опашка. Ако отговаряте на изискванията, присъединете се към мен и се регистрирайте, с цел да получите имунизацията си. Последвайте ме, в случай че желаете да живеете ", показа тогава той, като разгласява и клипче от процедурата.

Харисън Форд

Световната звезда е чакал 2 часа на опашка, с цел да се имунизира. Бил е видян от почитатели, впечатлени от това какъв брой земен е той. По-късно Форд благодари на всички здравни служащи за работата им по грижата за болните, и за имунизацията на популацията.

Ким Катрал

Звездата от " Сексът и града " също се имунизира. Първа доза ѝ бе сложена на 10 март. В обществените мрежи тя се похвали, че са разширили възрастовите групи, които попадат във етапите на имунизацията и по този начин тя е съумяла да се имунизира в Ню Йорк.

 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР