Много варианти има при изработката на домашния шприц. Ако искате

...
Много варианти има при изработката на домашния шприц. Ако искате
Коментари Харесай

Да си направим домашен шприц

Много разновидности има при направата на домашния пулверизатор. Ако желаете да си извършите пулверизатор за еклери се взима едно пликче 1 л за еднократна приложимост.

Едното крайче на една от долните страни се отрязва под ъгъл към 0.5 см. След приложимост може и да си го измиете и отново да го употребявате.

За шприцоване на тънки линии може да се употребява огромна спринцовка. Става постепенно, само че се получава съвършена линия. За накичване с разтопен шоколад, навийте една по-здрава хартия на фунийка, изрежете връхчето съгласно мечтаната дебелина.

Сложете разтопения шоколад и завийте отвора от горната страна. Ако ви се коства дребен отворът може да отрежете още малко и да го разширите.

Ако ви се намират единствено формички за шприцоване, само че ви липсва самият пулверизатор, може да се действа както при еклерите, само че с по-голям плик. Формичката за шприцоване се поставя в отвора и се получава пулверизатор.

 Да си създадем домакински пулверизатор

За изработката на трева ви трябват една капачка от шише и най-горната част на шишето, където да завиете капачката.

Взима се плик (като при еклерите), промушва се през отвора на бутилката и се изважда извън, би трябвало да има разстояние при завиването на капачката.

Самата капачка се пробива с шило или някакво друго приспособление на към 7-8 места. Завивате капачката за частта с винта и си цялостните зелената сметана. Получава се съвършена трева.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР