Много въпроси възникват около заловения наркотик. Въпреки, че колегите от

...
Много въпроси възникват около заловения наркотик. Въпреки, че колегите от
Коментари Харесай

Проф. Николай Радулов: Как това количество наркотик е стигнало в София?

Много въпроси пораждат към хванатия опиат. Въпреки, че сътрудниците от Столична дирекция на вътрешните работи приказват, че хванатият кокаин е на най-ниското допустимо равнище, аз си мисля че на най-ниското допустимо равнище не се поверява повече от четвърт звук кокаин и то с висока проба на непорочност. Наркотикът може би е част от пратка. Това сподели в изявление за БНР специалистът по сигурността професор Николай Радулов.

" Това, че се мълчи, е естествено, тъй като най-вероятно откритото количество е част от някаква пратка. Не се ангажирам да приказвам за къде, само че явно не е за България, защото количеството е гигантско ", сподели още специалистът.

Този опиат доста наподобява на опиата, който, в случай че не се неистина, го намирахме по същото време предходната година по крайбрежието, хвърлен в особено направени пакети и по този начин и не се обясни тук ли е трябвало да бъде спретнат или просто течението го е отнесло от румънския бряг към нас. Според мен, става дума за една и съща транспортна верига.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР