Много поверия са свързани със стайните цветя, понякога дори противоречиви.

...
Много поверия са свързани със стайните цветя, понякога дори противоречиви.
Коментари Харесай

Добър знак ли е да отглеждаш кактус в дома си

Много поверия са свързани със стайните цветя, от време на време даже спорни.

Кактусите са първенци, що се отнася до количеството спорни препоръки за биоенергията. Някои осведомени споделят: неотложно се откажете от тези растения, те ви зареждат с отрицателна сила! Други възразяват: Кактусите избавят къщата от компютърна радиация и укрепват биополето!

Кактусът е спорно цвете. От една страна, плаши с тръните си. От друга страна, доста кактуси цъфтят изумително. На третото има изцяло сладки растения, с пух вместо тръни. Как въобще можете да откажете такава хубост?

Кактусите защищават къщата от отрицателна сила. Смята се, че тези растения работят като тип преграда от външните негативни енергийни потоци. Затова се предлага те да се слагат на первазите на прозорците. Прозорците са очите на къщата, през прозорците гледаме света към нас и ще бъде добре, в случай че негативът на някой различен не ни прободе в отговор.

Чувствайте се свободни да си купите кактусите с най-големите бодли за перваза. Но не забравяйте за ограниченията за сигурност. Те не са толкоз безобидни, колкото наподобяват.

Кактуси против мъжете: кой печели.

Според известните вярвания да дадеш кактус на неомъжена жена значи да й пожелаеш безбрачие. Общоприето е, че кактусите нарушават спокойствието в къщата, членовете на семейството се карат между тях, изключително съпрузите и даже младите девойки са прогонени напълно от ухажори. Дори хипотетичната невярност на фамилна двойка е породена от кактуси. Очевидно всичко е обвързвано с външния им тип. Въпреки че розата, знак на женствеността, също има доста остри шипове. Така че дано погледнем на кактуса по друг метод.

Кактусите в действителност не са най-хубавите помощници в любовните афери. Ето за какво не би трябвало да ги поставяте в спалнята, въпреки и единствено на перваза на прозореца, да пазят от външни недоброжелатели. Няма място за кактус на таблата на брачното легло: саксия с този остър домакински любим няма да внесе пристрастеност и страст във връзката ви. В креативните кътчета, където е всекидневно да се занимавате със занаяти, в зона за отдих или четене също е по-добре да не отглеждате кактуси.

Кактусът цъфна: какво споделят знаците.

Кактусите цъфтят за най-различни неща: за пренасяне, за женитба, за бременност, за креативен прилив, даже за сбъдване на фантазия. В едно нещо всички са единомислещи: кактусът цъфти за обилни и огромни промени в живота и колкото по-рядко цъфти, толкоз по-неочакван и трогателен ще бъде новият витален поврат. Цветовете върху кактуса са положително, общително предсказание.

За кактусите приказват освен известни вярвания: теорията за фън шуй разисква доста за тези цветя. Но най-важното, несъмнено, е личното ви отношение към растението. Ако харесвате кактуса, в случай че е подарък от обичан човек, в случай че цъфти няколко години за шанс, можете да го оставите без съмнение. Е, в случай че нещо подсъзнателно ви подсказва, че в къщата няма място за това растение, отново можете да се отървете от него. Експертите обаче не предлагат да го изхвърлите. По-добре е да дадете кактуса на някоя институция, можете да попитате приятелите си дали се нуждаят от такова цвете или да го вземете на работа: неутрализирането на негатива ще бъде тъкмо за там.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР