Много отдавна чакахме Google да внедри „тъмен режим“ в интерфейса

...
Много отдавна чакахме Google да внедри „тъмен режим“ в интерфейса
Коментари Харесай

В мобилната версия на YouTube за iOS се появи тъмен режим. Наред е Android!

Много от дълго време чакахме Гугъл да внедри „тъмен режим“ в интерфейса на мобилното приложение YouTube. И макар, че компанията се дърпаше много време във връзка с Android, това за iOS към този момент е реалност.

Предимството на „тъмния режим“ се разкрива, в случай че гледаме видео не на цялостен екран и в тази ситуация интерфейсът просто ни отвлича вниманието. Както се чака, в бъдеще ще бъде допустимо да се затъмнят детайлите на интерфейса, което ще ни помогне да се фокусираме тъкмо върху видеото.

Първите сведения за него се появиха още предходната есен, а тази година в приложението беше добавена тъмна тематика. Всъщност, това изобретение към момента го има единствено в бета-версиите, само че актуализацията скоро ще стане всеобща.

Засега към момента не се оповестява по кое време ще стане релийза, само че можем да предположим, че стартирането ще се реализира по време на майския Гугъл I/O или по-късно. Като се има поради, че в новия Android P няма „тъмна тема“ по дифолт, най-вероятно компанията не я свързва с нищо.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР