Много от нас в стремежа си да си доставят удоволствието

...
Много от нас в стремежа си да си доставят удоволствието
Коментари Харесай

Как да пазаруваме правилно така, че хем ние да сме доволни, хем портфейла да е пълен

Много от нас в устрема си да си доставят удоволствието от някоя и друга нова покупка в магазина, излизат от него с цялостни торби, само че с празен портфейл. Нерядко се оказва, че множеството тоалети и аксесоари, с които сме се снабдили, отиват в дрешника за години наред, или търсим на кого да ги подарим.

За да харчите рационално по време на шопинг терапия по този начин, че да останете хем вие удовлетворени, хем и портмонето цялостно, споделяме за вас няколко скъпи съвета от уеб страницата tipmansion.com.

1. Купувайте единствено това, което в действителност ви харесва!

За да извършите верния избор, запомнете следния съвет – в случай че по време на пробването на тоалета в съблекалнята, сте забелязали, че нещо не е наред, макар че доста го харесвате, не го купувайте. Откажете се от него на момента, с цел да не съжалявате по-късно!



Опитът демонстрира, че постоянно вършим грешката да купуваме тоалети, които на пръв взор ни харесват, само че след това се оказва, че не са за нас. Обличаме ги или един път в живота си, след което отиват в забвение.

2. Не се поддавайте на комерсиалните трикове



Обикновено, откакто забележим, че някоя стока е понижена, ние автоматизирано превключваме на режим „ харчене “, единствено и единствено да си набавим тоалети, които другояче можем да си ги позволим на по-висока цена. Така решаваме да си набавим колкото се може повече тоалети и аксесоари на по-изгодни оферти. В края на краищата в такива моменти след това се оказва, че сме купили неща, които в реалност не са подобаващи за нас или даже въобще не ни харесват.



За да не се поддадете на изкушението, се пробвайте да си отговорите на въпроса бихте ли платили цялостната цена за този артикул?

3. Качеството над количеството

Когато даден продукт е привлякъл вниманието, първо се убедете в неговото качество. Ако то не е на равнище, не бързайте да трупате дрешника си с следващата свита, деформирана и обезцветена дреха, каквато ще стане още след първото пране. Ако пък чак толкоз държите навръх този топ да вземем за пример, проверете в прилежащия магазин – там може и да е по-евтин.

4. Научете се да комбинирате

Не е наложително всякога да излизате с нов тоалет, с цел да сте разнообразни. Вместо да харчите непрестанно, пробвайте се да деянията повече креативност и креативен нюх. Например съчетайте обичана блуза с гръмък шал или колие. Поставете от горната страна топ с голо рамо. Комбинирайте я с различен тоалет – пола или панталон. Надграждайте, смесвайте, творете. Не е належащо да си купувате непрекъснато нови облекла, само че въпреки всичко е хубаво да разнообразите стила си и постоянно да изглеждате стилно.



5. Останете правилни на стила си

Останете правилни на стила си. Само по този начин ще се чувствате удобно и уверени. Не се поддавайте на минупалциите на другари, до момента в който пазарлувате с тях. Те елементарно могат да ви подведат при избора на тоалет и да ви убедят да купите нещо, което другояче в никакъв случай не бихте облекли. Важно е в такива моменти да се доверите на своята вътрешен глас, на вътрешния си нюх към хармония и усет.

Бъдете уверени в облеклата си и всички ще ви се възхищават!



Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР