Много, много далеч сме от ротацията. Това заяви лидерът на

...
Много, много далеч сме от ротацията. Това заяви лидерът на
Коментари Харесай

Борисов: Денков да забрави егото си, далеч сме от ротацията! А ако не приемем оставката му?

Много, доста надалеч сме от ротацията. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в коридорите на Народното събрание (НС).
И изясни, че са ги отдалечили от ротацията „ многото приказки от сътрудниците, които не стопират всеки ден. Чертаят червени линии и изясняват какъв брой са хубави “.
„ Решението на решението е каквото се схванат Денков и Габриел. Нашите депутати не са пионки, зя да гласоподават по някакъв метод. Когато дойдат Денков и Габриел и ни убедят, че би трябвало да гласуваме, ще гласуваме “, добави водачът на ГЕРБ.
Според него датата 6 март не е наложителна – можело на 10 или 15 март до е ротацията.
А запитан за това, че Денков изрично е споделил, че ротацията е на 6 март, сподели: „ А какво ще стане, в случай че не му я гласуваме? Днес са дружно в Мюнхен и ще употребяват времето да си приказват. Правят си разбори, изслушват министри. Ние не участваме “.
„ Една некоалиция, сглобкаа, както желаете я наричайте, изисква доста високо равнище на политическа просвета. Когато си назначен с подписите на двама души, когато си получил поддръжката, разумно е по значими въпроси да информираш тази партия. Това не е направено “, изясни още водачът на ГЕРБ.
„ Въобще не разясня дали е вярно. Но една такава система работи по този метод “, добави той.
„ Ако Габриел и Денков намерят излаз от обстановката ще ги подкрепим. Ако някой си мисли, че с 30 депутата ще извива ръцете на 69, това няма да се случи “, безапелационен бе Борисов.
„ Аз нищо не упорствам, сега сме оставили едни хора да се учат да ръководят. Нищо не се прави и строи, цялостен застой във всичко, единствено едни розови изречения, а като виждам по малкия екран – скандал след скандал “, сподели още Борисов.
Той добави, че е дал поддръжка в името на положителното на страната. „ Аз съм човек оптимист, може и да се научат в миналото “, добави той.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР