”Много лоши впечатления ми направи министър-председателя на Албания Еди Рама,

...
”Много лоши впечатления ми направи министър-председателя на Албания Еди Рама,
Коментари Харесай

Атанас Атанасов: Мечтата на Борисов е да бъде Ахмед Доган от Банкя

”Много неприятни усещания ми направи министър-председателя на Албания Еди Рама, който се изрече доста жестоко за България. Оказа се, че били близки другари с Бойко Борисов. Имам възприятието, че са нрав едни и същи тези хора”. Това съобщи съпредседателят на ”Демократична България” Атанас Атанасов.
" Аз знам фантазията на Борисов. Той желае да бъде Ахмед Доган от Банкя. Да стои там от телефона и да командва. Не се ли дистанцира и да освободи партията си, тя няма да бъде. В нашата партия аз съм третият ръководител, а предните двама не се месят в делата ни ", сподели още той пред Нова телевизия.

" Това държавно управление за 6 месеца направи извънредно потребни неща за България, само че защото имаше една доста добре проведена пропагандна машина, командвана от ГЕРБ и подпомагана от Движение за права и свободи, непрекъснато се занимава с това да се неглижират триумфите ни, да се концентрира публичното внимание към някакви провали. Ако сравним с това, което Борисов направи за 12 години, Борисов би трябвало да се скрие ", безапелационен бе ген. Атанасов.

" Президентът желае да дърпа конците зад кулисите. Още в самото начало при съставянето на това държавно управление споделих, че президентът е най-добре да се изтегли от изпълнителната власт. В началото на ръководството ни той мислеше, че би трябвало да се държи като патрон на това държавно управление. В желанието си да показва мощ, той постоянно се занимава с неща, които не са му работа. Преди десетина дни настоях президентът да даде доказателства, че се купуват депутати. Недопустимо е да приказва по този начин. Тошко Йорданов може да ги приказва, само че не и президентът ", счита зам.-председателят на Народното събрание.

" Ние от Демократична България считаме, че би трябвало да се създадат старания да се сформира кабинет. Обществените упования са такива. Хората не желаят да вървят на избори. Трябва да се загърбят еготата на няколко индивида. Не желая да влизам в елементи. Самият Кирил Петков няколко пъти сподели, че в случай че би трябвало да се сътвори кабинет без негово присъединяване, той е подготвен. Това е вътрешно партиен въпрос на мандатоносителя. Трябва да се съобрази и с останалите в последна сметка, с цел да може да се образува болшинство. Аз не споделям, че са прави от Има Такъв Народ, тъй като те направиха всичко належащо, с цел да смъкват държавното управление. Бих споделил също, че някои от тези хора най-добре да не приказват обществено ", сподели ще той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР