Много хора са забелязали, че колкото повече остаряват, толкова по-зле

...
Много хора са забелязали, че колкото повече остаряват, толкова по-зле
Коментари Харесай

Диетолог забрани на хората над 50 тези напитки

Много хора са забелязали, че колкото повече остаряват, толкоз по-зле се отразява избрана храна върху тяхното здраве и благоденствие.

В допълнение, многочислени изследвания на експерти потвърждават обстоятелството, че някои артикули са способни да причинят развиването на доста рискови болести, до момента в който други от своя страна удължават годините на живота, съобщи Здраве.то.

Диетоложката Хилари Райт е сигурна, че след 50 годишна възраст никога не би трябвало да консумирате безалкохолни питиета с голямо количество захар в състава си. Те са в положение да навредят доста на здравето и да предизвикат голям брой проблеми и да влошат благосъстоянието ви.

Диетологът добави, че много постоянно постоянната приложимост на такива питиета става причина за развиването на захарен диабет. Някои профилирани изследвания демонстрират, че те също могат да повлияят неподходящо на действието на мозъка.

Друго изследване, оповестено в научното списание Alzheimer`s & Dementia, откри връзка сред пиенето на сладки питиета и намаляването на размера на мозъка. Освен това доста се уврежда паметта.

Ако човек не може изцяло да откаже соковете, то дано най-малко се насочи към натуралните, негазирани такива.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР