Много хора признават, че понякога нощем чуват детски смях и

...
Много хора признават, че понякога нощем чуват детски смях и
Коментари Харесай

Бъдете много внимателни, ако забележите, че тези неща се случват в дома ви

Много хора признават, че от време на време нощем чуват детски смях и крясъци
Много хора са уверени, че в случай че в жилището им нещо непрестанно се чупи, движимостите непрекъснато се губят, чуват се странни звуци и се случват други несгоди, това е знак, че пазителят на дома е неудовлетворен от нещо, което незабавно би трябвало да се поправи. Скептиците, несъмнено, просто означават, че всичко се дължи на елементарни съвпадения и самовнушения.
Според специалистите обаче нищо живота не се случва просто по този начин и всичко си има собствен прикрит смисъл.

През нощта чувате необичайно ромолене или тропане
Ако живеете самичък в жилището и нямате домашни любимци, това би трябвало да е като сигнална лампичка. Много хора признават, че от време на време нощем чуват детски смях, ромолене, топуркане на детски крачета, а съседите в близост нямат деца.
Ако и вие се сблъскате с сходно нещо, най-вероятно стопанинът на дома ви се пробва да ви даде знак или желае да ви предизвести за някакви проблеми. Или, което също е евентуално, в жилището ви се е натрупала доста отрицателна сила, която би трябвало да откри някакъв излаз. Вие просто би трябвало да неутрализирате действието й, с цел да сложите завършек на необяснимите неща, които се случват зад стените на пространството, което населявате.

Вратите се отварят и затварят сами
Хлопането или скърцането на вратите, изключително през нощта, може съществено да тормози даже и най-смелия човек. Ако и във вашия дом се случва нещо сходно (живеете самичък, преди лягане затваряте вратата на стаята си, а заран тя е отворена), е време да помислите за пречистване на силата и за закупуването на няколко защитни талисмана за всеки случай.

От крана на чешмата не стопира да тече вода
Тук не става въпрос за нередовност във водопровода, а за доста съответни образци по какъв начин водата стартира да тече от единствено себе си. Напълно сте уверени, че преди лягане сте ревизирали всички кранове и те са били компактно затворени. Посред нощ обаче се събуждате от звуците на течаща (или капеща) вода. В същото време кранът или смесителят могат да бъдат изцяло нови и всяка възможност от щета или строшаване е изключена.
Ето за какво, най-вероятно, това е метод стопанинът на дома ви да предизвести, че е нужна някаква оперативна интервенция. Ако не извършите нищо по въпроса, в края на месеца просто ще се сдобиете с огромна сметка за вода.

Санитарната техника постоянно се чупи, а битовите уреди излизат от строя
Това е различен миг, който демонстрира, че нормалният темп на живот е бил нарушен и е време да извършите „ пречистване на дома си “. За начало, да вземем за пример, се отървете от всички отпадъци и счупени движимости, които блокират достъпа на позитивната сила и притеглят нещастията във вашия апартамент. Спрете да се карате с околните си, следете за хигиената, не превръщайте дома си в склад на ненужни движимости и си вземете талисман, който можете да окачите над входната врата.

Крушките непрекъснато изгарят, а от контактите излизат искри
Разбира се, че можете да обвинявате за всичко некадърния електротехник или брачна половинка си, който не е завинтил крушката както би трябвало, само че преди този момент е добре да помислите постоянно ли в дома ви е имало сходни проблеми.
Ако отговорът е не, тогава аргументите на всичко това би трябвало да се търсят не в неприятните майстори, а във обстоятелството, че негативната сила се е натрупала в къщата ви и би трябвало доста бързо да се отървете от нея. Веднага щом решите казуса, мирът и редът още веднъж ще се възцарят в жилището ви.

Изчезват движимости и артикули
Да предположим, че знаете къде тъкмо сте оставили избрани предмети и артикули, само че в последно време въобще не можете да ги намерите, като че ли са се изпарили по най-невероятния метод, или пък след известно време ги откривате на напълно непредвидени места. В същото време добре си спомняте, че не сте ги слагали там и не спирате да се чудите по какъв начин са се озовали на това място.
Експертите обръщат внимание, че това също може да бъде трик на домакина и предлагат да се отървете от отрицателната сила, осигурявайки приток на позитивна сила във вашия дом. След като го извършите, ще видите, че всичко ще си пристигна на мястото и животът ще се върне към естествения си ход.

Стайните ви растения изсъхват и умират
Със сигурност не сте променяли метода, по който се грижите за цветята, само че по някаква причина те са спрели да порастват и цъфтят, налегнати са от някаква странна болест и стартират да съхнат или бързо умират. Опитайте да разберете къде се крие повода, само че никога не оставяйте нещата на самотек.

Мебелите и бравите на вратите не стопират да се чупят
Сигурно ще кажете, че всичко си има период на валидност и без значение какъв брой е скъпа една движимост, рано или късно тя се чупи. Това е правилно, само че съгласете се, че е необичайно, когато следващата ви холна гарнитура се разпада от нищото, а бравите на вратите би трябвало да се сменят съвсем всяка седмица. Най-добре не подценявайте тези неща и помислете по какъв начин да изчистите силата в дома си.

Домашният ви любим стартира да се държи необичайно
Ако внезапно сте почнали да забелязвате, че обичаната ви писана ненадейно е почнала да се държи необичайно (дълго време гледа някакъв предмет или пък с часове е втренчила взор в една точка, играе си с нещо невидимо и т.н.), това е причина да се замислите дали всичко в дома ви е наред и дали не е време да се подхващат някакви ограничения. В последна сметка, животните усещат всички промени, които се случват и ви дават знаци, които не би трябвало да се подценяват.

Караниците с околните и съседите ви зачестяват
Винаги сте живели безшумно и спокойно, а в последно време забелязвате, че връзките ви с близките са станали доста напрегнати. Най-близките ви внезапно са станали непознати, комшиите са ядосани за нещо и са почнали да ви вършат мизерии, а в дома ви все по-често се покачва звук и все по-рядко се чува смях.
Въпреки че не сте създали нищо, не ви напуща възприятието, че вие ​​сте виновникът за всички тези несгоди. Всъщност, всичко това може да значи, че в дома ви се е появила отрицателна сила, която блокира циркулацията на позитивната и притегля неприятностите. Има единствено един излаз – да прочистите къщата си от негативите и да се опитате да измененията живота към по-добро.
Инфо: Марица

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР