Много хора и предимно жените са свикнали с това, че

...
Много хора и предимно жените са свикнали с това, че
Коментари Харесай

Ванилията успокоява нервите и глада

Много хора и най-вече дамите са привикнали с това, че стресът може да бъде отстранен благодарение на нещо сладичко и хапват нещо сладко всякога, когато би трябвало да се успокоят.

Тъй като стресът е наш непрекъснат сателит, по този метод освен можете да качите килограми, само че и да развиете хронични болести. Вместо сладко можете да употребявате масаж с масло за тяло.

В него прибавете дестилат от ванилия, който ще понижи желанието ви да хапнете нещо сладко, когато сте изнервени. В някои страни се продават специфични лепенки с мирис на ванилия, които се слагат върху тялото.

Ароматът на ванилия провокира радостно възприятие и по неразбираем метод провокира чувство за задоволеност. Ванилията е доста потребна за дамите, защото им оказва помощ да облекчат признаците си по време на цикъл.

 Ванилово Масло

Освен това ванилията прави кожата мека и еластична, а дребните пъпчици, провокирани от стрес, изчезват. Ванилията се съчетава добре с масло от жасмин и тази примес работи като афродизиак.

Ароматът на ванилия работи релаксиращо, отстранява нервното напрежение, потушава отрицателни страсти, пробужда креативната фикция, интуицията и оптимизма.

Ако денят ви е бил ужасяващ, а вечерта ви следва значима среща, използвайте масло с мирис на ванилия и всичко ще бъде наред. Ароматичната лампа с няколко капки ванилия ще успокои нервите на прекомерно непослушните деца.

Ваната с добавка от ванилово масло пробужда чувствеността и може да е идеално средство да напомните на обичания човек, че романтиката не би трябвало да се не помни поради битовизмите.

Смесете половин чаена чаша течна сметана с една капка масло от роза и три капки ванилия. Излейте в топлата вода във ваната и разбъркайте. Влезте във ваната дружно с обичания човек и се насладете на резултата.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР