Много харесвам Вашия премиер и с удоволствие бих дошъл в

...
Много харесвам Вашия премиер и с удоволствие бих дошъл в
Коментари Харесай

Тръмп:Харесвам Борисов, с удоволствие ще дойда

Много одобрявам Вашия министър председател и на драго сърце бих пристигнал в България. Това съобщи американският президент Доналд Тръмп пред публицистите в Овалния кабинет, посрещайки българския министър председател Бойко Борисов, заяви Епицентър.бг.  Тръмп увери, че е допустимо да се приказва за отпадане на визите за българи за Съединени американски щати. Може и да паднат визите, сигурно ще го обсъдим, съобщи Тръмп преди началото на срещата си на 4 очи с Борисов.

Имаме ужасно другарство с България, доста българи живеят в Съединени американски щати, сподели още Тръмп.

Президентът на Съединени американски щати посрещна с прегръдка българския министър председател Борисов на входа на Белия дом. Въпреки че не бе планувано, Тръмп предложения медиите на началото на срещата на четири очи в Овалния кабинет. Отнасяйте се добре с него, заръча на репортерите американският президент.

България е за образец на Германия и би трябвало да им кажеш на тях, че разноските ви за защита са над 3 % от Брутният вътрешен продукт, съобщи още Доналд Тръмп. Повод за думите му бе фактът, че българските разноски за защита нарастват до 3,1 на 100 поради покупката на осем американски изтребителя F-16. България купува страхотни американски оръжия, най-хубавите в света, разгласи Тръмп.

Преди срещата Борисов се разписва в книгата за публични посетители на Белия дом.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР