Много голяма е опасността в скоро време България да бъде

...
Много голяма е опасността в скоро време България да бъде
Коментари Харесай

Димитър Недков предупреди за голяма опасност за България

" Много огромна е заплахата в скоро време България да бъде въвлечена в жива война. Не единствено поради Русия. Всеки народ желае да живее в страна, в която си коства да почине. Не се случи на Рождество чудото " постоянно държавно управление ". Хайде да забележим по Възкресение ", каза писателят Димитър Недков.

По думите му все по-актуален е въпросът: " Какво става с републиката? ". А пропастта във взаимоотношенията народ - хайлайф е като колорадските каньони, счита писателят.
-->
" Българите сме първооткриватели в една особена диспропорционалност сред астрономическото и политическото време. Бяха времена, когато в границите на едно ръководство 4 пъти си честитяхме новата година. Можехме да планираме, знаехме, че имаме прозорец от 4 години напред. Сега в границите на една астрономическа година 4 пъти си " честитим " избори. Целият народ е подложен на нещо, с което скоро ще стартират да се занимават психиатрите ", коментира Недков пред Bulgaria ON AIR.

" Проблемът може би е в криптираната българска политика. Толкова ловко зашифрована, че към този момент не можем да разберем какво и по какъв начин вземат решение. Политиците не споделят нищо ново, а през това време светът се трансформира. Говорят единствено с клишета и шаблони. В политиката влязоха субекти, на чиито представители им подхожда определението " ъпгрейдваното потомство ". Мушкат им флашката с тамошната матрица, връщат се без никаква визия за отговорност към родно място и татковина. Накрая се оказа, че и по нов метод се финансират. Оказа се, че вземат участие и непознати данъкоплатци. Никога не е било гратис ", уточни писателят.

Според Недков другият проблем идва от енигматичността на българското задкулисие, формиращо ползите на криптираната българска политика. 

" Тези млади хора са учени на персонален интерес и спекулация. Проблемът е, че даскалите на тези момчета са пропуснали да им опишат историята на бизнеса - да видят, че са тръгнали по крив път. Познавам доста именити наши българчета, които са най-малко 3 пъти по-богати от тези момчета. Само че потретите на доста от тях висят в компютърната лаборатория на НАСА, вършат софтуери и други неща. Тениските им са за по 9 $. Единият продължава да идва на срещите с велосипеда си ", изясни писателят.

Димитър Недков насочи взор и към бъдещето: Говори се, че това е последният конгрес в Давос. Най-важната среща беше за киберпрестъпленията. Строга наредба на киберпространството. Ние подготвени ли сме, някой разсъждава ли в тази страна? Дайте да се подготвим да заживеем вярно в региона на всичко, което ще е информатика и цифровизация. Ако имахме суперкомпютър, значи в този момент трябваше да заложим на изкуствения разсъдък всички параметри в предизборната акция и той да ни програмира обстановката.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР