Много гледни точки бяха представени в навечерието на избор за

...
Много гледни точки бяха представени в навечерието на избор за
Коментари Харесай

Когато играта върви, смени в отбора не се правят!

Много гледни точки бяха показани в навечерието на избор за президент на Българския футболен съюз. Дербито за поста е сред сегашния началник на родната ни централа Борислав Михайлов и неговия някогашен съотборник в националния отбор Любослав Пенев. Спортал се свърза за коментар с един от сполучливите спортни мениджъри у нас Руслан Йорданов, който е началник на спортния отдел на една от най-голeмите футболни бази в страната, намираща се във ваканционно населено място „ Албена “. Курортът разполага със седем футболни терена – шест с естествена трева (три в комплекса и три на 5 км от спортното селище), както и едно игрище с олимпийски размери с изкуствена настилка в курорта.
 Пресконференция на Борислав Михайлов след изпълкома на БФС @@@
„ Когато играта върви, смени в тима не се вършат! През последните години Борислав Михайлов и неговият екип имат огромен принос за обогатяването на футболния календар в Албена и района. 12-те извършени европейски квалификации по футбол и 18-те шампионата за развиване на футбола, които са част от календара на УЕФА, бяха отлична опция за претовареност по крилата на сезона и неговото удължение. Това даде опция на хората от района, които разчитат на сезонна работа, да бъдат ангажирани по-дълго време. От икономическа позиция шампионатите съществено подкрепиха локалните компании по отношение на настаняване, прилагане на здравна помощ, защита и други услуги. Не маловажно е, че спортните прояви имаха сериозен маркетингов резултат пред десетки европейски тимове и бяха добра туристическа реклама за страната ни.
 Пресконференция на Борислав Михайлов след изпълкома на БФС @@@
Националните сформира на Финландия, Швеция, Норвегия, Холандия, Германия, Франция, Испания, Португалия, Италия, Швейцария, Австрия, Англия, Шотландия, Ирландия, Исландия, Фариорски о-ви, Израел, Хърватска, Словакия, Чехия, Словения, Турция, Сърбия, Македония, Черна гора, Румъния, Молдова, Русия, Украйна, Беларус, Естония, Латвия, Грузия, Турция. В Албена годишно се организират и десетки футболни шампионати, които са част от календара на БФС. Национали водят своята подготовка в комплекса. Домакини сме и на голям брой шампионати по футбол за фенове и за ралични браншови групи “, съобщи ръководителят на спортния отдел в Албена Руслан Йорданов. Той добави, че към този момент е стартирала подготовката за Европейското състезание за девойки до 17 година, което ще бъде през май идната година в Албена. Престижният футболен конгрес още веднъж е с помощта на екипната и поредна работа на футболния ни съюз.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР