Много е вероятно да дойда в България, само Борисов да

...
Много е вероятно да дойда в България, само Борисов да
Коментари Харесай

Тръмп може да дойде у нас

Много е евентуално да дойда в България, единствено Борисов да ме предложения. Това съобщи американският президент Доналд Тръмп пред публицистите в Овалния кабинет, посрещайки българския министър председател Бойко Борисов.  Тръмп увери, че е допустимо да се приказва за отпадане на визите за българи за Съединени американски щати. Може и да паднат визите, сигурно ще го обсъдим, съобщи Тръмп преди началото на срещата си на 4 очи с Борисов.

Имаме ужасно другарство с България, доста българи живеят в Съединени американски щати, сподели още Тръмп.

Президентът на Съединени американски щати посрещна публично българският министър председател Борисов на входа на Белия дом. Въпреки че не бе планувано, Тръмп предложения медиите на началото на срещата на четири очи в Овалния кабинет.

България е за образец на Германия и би трябвало да им кажеш на тях, че разноските ви за защита са над 3 % от Брутният вътрешен продукт, съобщи още Доналд Тръмп. Повод за думите му бе фактът, че българските разноски за защита нарастват до 3,1 на 100 поради покупката на осем американски изтребителя F-16. България купува страхотни американски оръжия, най-хубавите в света, разгласи Тръмп.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР